38 hetesen 2 órás utat kocsival hogy együtt legyél a családoddal Karácsonykor bevállalnátok?
Ha addig meg nem születik a babám pont 38 hetes lennék mikor is az egész családom együtt lesz, anyukám is akkor jön haza külföldről a mamámhoz meg mindenki együtt lesz, én meg a férjemmel kocsival 2 órányira lakunk tőlük. :(
Valószínűleg nem megyünk emiatt mert ugye bármikor beindulhat a szülésem. Ajándékok meg vannak véve mindenkinek de nem tudom hogy mikor tudom nekik átadni. :(
Férjem családja meg fél órára lakik tőlünk, hozzájuk ő biztosan elmegy, én meg 2 éve nem tartom velük a kapcsolatot mert csúnyán megbántott az apukája és azóta én nem is járok oda. Azt se tudják, hogy babánk lesz.
Valószínűleg egyedül leszek terhesen Karácsonykor, ráadásul előtte lévő nap meg a szülinapom is lesz. :( Persze a babám velem lesz, a pocimban. Jobb lenne ha megszülnék a héten...:(
Szia! Én is 38 hetes leszek hétvégére. Nekünk két nap van utunk pont félora mindkettő. Nem nagy távolság. Majd aznap reggel eldöntöm , hogy megyünk e vagy sem.
Nekem már vannak josloim.
Neked kérdező?
Ha beindul a szülés, az első fájásoktól még 4-6 órád van legalább, mire be kell menni a kórházba. Addig simán megjárjátok. Első szülésemnél délután 5-kor indultak a fájások és csak hajnali 1-kor voltak már olyan sűrűek, hogy bemehettünk a kórházba. A második szülésemnél (ami elvileg gyorsabb) miután beindultak a fájások, még befejeztem a bevásárlást és otthon ablakot pucoltam és csak utána indultunk a kórházba. Kb 4 órával az első fájásoktól. A szülés beindulását ne úgy képzeld el mind a filmekben, hogy elmegy a víz és futás a kórházba. A legtöbb esetben hosszú órákig csak valami furát érzel, még el sem tudod dönteni, hogy fájás e vagy csak elrondottad a hasad.
Ettől függetlenül nem értem, hogy a férjed miért hagy egyedül karácsony estére. Menjen át a szüleihez délelőtt vagy másnap és kész. A karácsonyt töltse már a saját családjával, hisz most már saját családja van.
Most komolyan, 38 hetes végidős kismama, a kisbabátok már a küszöbön van, örömmámorban kéne úsznotok és a babázást tervezgetni, erre ő egyedül hagyna karácsony estére, hogy a szüleivel karácsonyozzon akik téged megbántottak annyira, hogy megszakítottad velük a kapcsolatot?! Megáll az eszem!
"A szülés beindulását ne úgy képzeld el mind a filmekben, hogy elmegy a víz és futás a kórházba."
Márpedig ilyen is lehet. 38+4-en pont így szültem. Elárasztott a víz és mentővel mentünk, mert a Niagara-szerű víz azt jelenti, hogy nincs lent a baba feje, a víz előresodorhatja a köldökzsinórt, ezért a protokoll, hogy azonnal kórház, lehetóleg fekve szállítva.
Nem úgy értettem hogy egyedül hagy a férjem karácsonykor, lehet másnapon megy hozzájuk vagy fél napra megy hozzájuk, nem tudom, de az természetes hogy hozzájuk is fog menni, nekik is vettünk ajándékot ugyanúgy, csak én nem megyek hozzájuk.
Amúgy meg úgyis leszek holnapután dokinál és megkérdezem őt hogy ő mit tanácsol, de ha jól vagyok akkor szerintem menni fogunk csak legfeljebb nem leszünk több napot, hanem ajándékozni leszünk ott meg enni-inni.
Egyébként eddig jól vagyok, nincs panaszom, de persze nem ezen múlik egy szülés beindulása, váratlanul is megtörténhet úgy tudom.
Meg még azért van 1 hét, akármi lehet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!