6+3 hetesen hasi vagy hüvelyi uh lesz?
Figyelt kérdés
Zalai vagyok. És molettebb egy kicsit a testalkatom.2016. dec. 18. 16:58
11/18 anonim válasza:
Budapest, 6 hetesen alapból hüvelyi UH-ra kaptam időpontot, csak a 12.hét után volt hasi.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
#9es ki a dokid?
2016. dec. 19. 07:09
13/18 anonim válasza:
Nekem a 6. héten hüvelyi volt. A7.-en már hasi.
14/18 anonim válasza:
Goldfinger Jenőhöz jártam/járok.
15/18 A kérdező kommentje:
Annyira készültem hogy lesz uh..de csak kézzel vizsgált....
2016. dec. 19. 13:46
16/18 anonim válasza:
Adott beutalót uh-ra vagy legalább hcg vérvételre? Kinél voltál? Mert úgy szokták, hogyha gyanítják a terhességet a kézi vizsgálat alkalmával, akkor ambuláns lappal átküldenek uh-ra és rápillant a doki. Tényleg csak egy pillanat,n de legalább biztos lesz az ember. Mert ugye beutaló nélkül még ennyi uh-t se csinálnak.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem küldött sehova azt mondta két hét múlva jöjjek vissza. László A. volt
2016. dec. 19. 14:06
18/18 anonim válasza:
Jaj az a doki...
Én kétszer futottam vele össze
Egyszer amikor beindult a szülés és közölte hogy kepzelem,.hogy folyik a magzatvíz (pedig locsogott), egyszer pedig a kórházban feküdtem egy rejtélyes betegséggel és akkor is nagyon csúnyán beszélt velem. Megkérte inkább a dokim, hogy nálam ne is viziteljen, annyira alpári volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!