Milyen problémák lehetnek várandósság, és szülés alatt, ha az anya koraszülött? Részletek lent.
8. hónapban született, és ezért a szíve nem fejlődött ki teljesen, amiért fáradékonyabb, (ő maga is soványkább).
Milyen problémák lehetnek várandósság, és szülés alatt? Mire számíthat emiatt? Mennyire veszélyes "vállalkozás"?
Bocs, de ha nem közeli az illető, akkor honnan tudod, hogy szex kozben milyen?? Amúgy meg ha lépcsőzéstől elfárad, akkor futástól, sporttól nem?? Fura vagy! Nem attól van a szívének baja, hogy a 8. hónapban született, és nem is azért született akkor, mert édesanyja megerôltette magát. És valóban, erre csak orvos tud válaszolni.
(Gondolom jól lepontozol most..)
Na, kellett nekem rosszul fogalmazni. :) Közeli, de helyette nem kérhetem az orvosa véleményét, annyira nem.
Dehogy pontozlak, örülök, hogy megosztottad a véleményedet.
Nem én vagyok fura, én azt mondom, amit én is hallottam tőle. Igen, ezt ő is mondta, hogy érdekes, hogy a lépcsőzéstől fárad, de ha kocog, attól nem annyira. Én is próbálom érteni ezt egészségügyi szempontból.
"nem is azért született akkor, mert édesanyja megerőltette magát." Kifejtenéd, mire gondolsz? Úgy sejtem, valamit sejtesz, de én nem. :D
Nyilván nem egyenes következménye a szülés beindulása az emelésnek, mert vagy igen, vagy nem, de azért elég sokat lehet olyan hallani, hogy nagyobbat emelt, erőlködött valaki, és attól beindult.
Gondoltam, valami sunyiság lesz most leleplezve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!