Véleményeket kérnék a védőnőm kijelentéseiről. Sírjak, vagy nevessek? :D
Figyelt kérdés
1. "A magzat az első 12 hétben lappang a petevezetékben"
2. "A beágyazódás a 12. héten történik meg"
3. "az első trimeszterben nem lényeges az egészséges táplálkozás"
2016. dec. 8. 19:30
11/15 anonim válasza:
Kicsit csodálkozok is hogy senkinek nem tűnt fel hogy a hét szót ha kicseréled napra máris nem mondott hülyeséget.
De a lényeg hogy a kérdezőnek van mit írni a babanaplóba amin majd röhöghet.
És most nyugodtan le lehet ponzozni.
12/15 A kérdező kommentje:
11-es, mi van? Védőnő vagy, hogy így felháborodtál? Csak nehogy személyes sértésnek vedd... és nem az első 12 napról beszéltünk, hanem az első 12 hétről és nem véletlenül beszélt félre, mert konkrétan arról volt szó, hogy "miért nem az anyukán múlik, hogy a kritikus első 12 hétnek milyen kimenetele lesz".
2016. dec. 9. 18:00
13/15 anonim válasza:
Nem nem vagyok védőnő.De rólad is sokat elárul az hohy milyen stílusban válaszolsz nekem csak mert olyan valaszt adtam ami neked nem tetszik.Tudtommal én nem minősítettelek téged semmilyen sértőt nem írtam.A mi van? megszólítas magas intelligenciara utal.
14/15 anonim válasza:
Honnan tudjátok kommentelők, hogy a kedves kérdező igazat mond-e? Egy nyugdíjhoz közel álló védőnő biztos, hogy nem mond ilyeneket! Azt viszont el tudom képzelni, hogy a kismama esetleg hozzá nem értő módon félreértelmezte a védőnő kijelentéseit, tanácsait...volt már erre példa...
15/15 anonim válasza:
Utolsó: végre valaki akinek ez rajtam kìvül ez eszébe jutott.Már csak a kérdező "finom" stílusából is ítélve.
13-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!