Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A folyásom kicsit sűrűbb,...

A folyásom kicsit sűrűbb, mint eddig volt, néha opálos, máskor fehéres vagy picit sárgás színű, de (bár morbidul hangozhat) kellemes szaga (vagy illata? ) van. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Sosem viszketek, nem csíp, nem ég, és nem is sok. Egyébként a terhességem előtt is előfordult. Ha gomba lenne, nem kéne inkább büdinek lennie, és viszketnie? Hozzáteszem, a tisztasági betétem nem illatosított, tehát nem azért érezni olyannak, amilyen. Ja, az fél hónappal ezelőtti kenetből nem tenyészett ki gomba. Akkor mi ez? Másnak is van így?
2008. okt. 6. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Terhesen tudtommal mindenkinek van kisebb nagyobb mennyiségű fehér vagy esetleg sárga folyása.
2008. okt. 6. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. De az normális, hogy jó illatúnak érezni? Összefüggésben lehet ez azzal, hogy minden nap eszem egy kevés édességet? Ugyanis édeskés illata van.
2008. okt. 6. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is most tapasztalom ezt 1 hete. Én 18 hetes vagyok. De azt mondta a védőnőm hogy ez normális .De szerdán megyek a nődokihoz és majd megvizsgál. De azt mondta a védőnőnm majd valószínű megelőzésképpen kapok kúpot, mert ilyenkor könnyebb a fertőzés.
2008. okt. 6. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Nos, eddig én is úgy tudtam totál természetes a folyás terhesség alatt.

Nekem is van jelenleg. Egyáltalán nem büdös, fehéres-sárgás, nem viszkettem. Erre ma elmentem dokihoz, és közölte velem, hogy ez egy fertőzés, kúpot kell rá írnia.

Szóval legközelebb ha mész Uh-ra akkor kérd meg a dokidat, hogy vizsgáljon meg.

Mert ha nyitva van a méhszáj, és úgy van valami gombás fertőzésed, az árthat a kicsinek.

2008. okt. 6. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, és köszönöm a választ. Ma megyek NST-re és UH-ra is, megemlítem a dokinak a dolgot.
2008. okt. 7. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is uaez a "panaszom", mint Neked (fehéres, édeskés szagú,...), bár annyi különbséggel, hogy én soknak éreztem/érzem a mennyiségét. Most vagyunk 28 hetesek (ikrek). Minden alkalommal megnézettem a dokival, a házi doki is külön elküldött tenyésztésre, de mindig jók voltak az eredmények. Nekem azt mondta a nődoki, hogy ez terhesség alatt normális, ne használjak kúpot.
2008. okt. 8. 18:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Azóta már voltam dokinál, mondtam is neki, és ugyanezt mondta, amit a tiéd neked. De azért vett kenetet most is.
2008. okt. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!