A folyásom kicsit sűrűbb, mint eddig volt, néha opálos, máskor fehéres vagy picit sárgás színű, de (bár morbidul hangozhat) kellemes szaga (vagy illata? ) van. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Sosem viszketek, nem csíp, nem ég, és nem is sok. Egyébként a terhességem előtt is előfordult. Ha gomba lenne, nem kéne inkább büdinek lennie, és viszketnie? Hozzáteszem, a tisztasági betétem nem illatosított, tehát nem azért érezni olyannak, amilyen. Ja, az fél hónappal ezelőtti kenetből nem tenyészett ki gomba. Akkor mi ez? Másnak is van így?2008. okt. 6. 18:25
1/7 anonim válasza:
Terhesen tudtommal mindenkinek van kisebb nagyobb mennyiségű fehér vagy esetleg sárga folyása.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. De az normális, hogy jó illatúnak érezni? Összefüggésben lehet ez azzal, hogy minden nap eszem egy kevés édességet? Ugyanis édeskés illata van.
2008. okt. 6. 18:39
3/7 anonim válasza:
Én is most tapasztalom ezt 1 hete. Én 18 hetes vagyok. De azt mondta a védőnőm hogy ez normális .De szerdán megyek a nődokihoz és majd megvizsgál. De azt mondta a védőnőnm majd valószínű megelőzésképpen kapok kúpot, mert ilyenkor könnyebb a fertőzés.
4/7 anonim válasza:
Nos, eddig én is úgy tudtam totál természetes a folyás terhesség alatt.
Nekem is van jelenleg. Egyáltalán nem büdös, fehéres-sárgás, nem viszkettem. Erre ma elmentem dokihoz, és közölte velem, hogy ez egy fertőzés, kúpot kell rá írnia.
Szóval legközelebb ha mész Uh-ra akkor kérd meg a dokidat, hogy vizsgáljon meg.
Mert ha nyitva van a méhszáj, és úgy van valami gombás fertőzésed, az árthat a kicsinek.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, és köszönöm a választ. Ma megyek NST-re és UH-ra is, megemlítem a dokinak a dolgot.
2008. okt. 7. 08:54
6/7 anonim válasza:
Nekem is uaez a "panaszom", mint Neked (fehéres, édeskés szagú,...), bár annyi különbséggel, hogy én soknak éreztem/érzem a mennyiségét. Most vagyunk 28 hetesek (ikrek). Minden alkalommal megnézettem a dokival, a házi doki is külön elküldött tenyésztésre, de mindig jók voltak az eredmények. Nekem azt mondta a nődoki, hogy ez terhesség alatt normális, ne használjak kúpot.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Azóta már voltam dokinál, mondtam is neki, és ugyanezt mondta, amit a tiéd neked. De azért vett kenetet most is.
2008. okt. 8. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!