Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan fórum vagy oldal,...

Van olyan fórum vagy oldal, ahol beszélhetnék olyan lánnyal aki nagyon fiatalon (16-17 évesen) esett teherbe és megtartotta a gyereket?

Figyelt kérdés
Velem most megtörtént, szeretném megtartani, de nagyon jó lenne beszélni olyannal aki már keresztül ment rajta. Jól jönne pár tanács.16L

2016. dec. 6. 19:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
33%

Ami a legszomorúbb, hogy az írásodon pont nem az jön át, hogy milyen tanult lennél, és nem az ékezetek miatt! :(

Szerintem amit leírsz nem valós, mert ha valóban úgy lenne, ahogyan állítod, nem bosszantana ennyire a dolog.

És ami a legfontosabb: A PASIN UGYANÚGY MÚLT AZ, HOGY A LÁNY TERHES LETT! Szóval ha így a férfi is vállalja, akkor nincs semmi baj.

2016. dec. 12. 16:49
 22/26 anonim ***** válasza:
46%

Nem bosszant, mert a ti életetek. Csak nehogy már magatokat állítsátok már fel a példaképnek a kérdező meg az itt olvasók számára, mert az iskolapadból a szülőszobába menni nem követendő példa. Sose volt, ma sem az. Mert sorolom nektek, h ez mit jelent:

1. Suli helyett a fa.szon járt az eszetek

2. Annyi értelem nem szorult belétek, hogy a gumit/tablettát normálisan használjátok (ha terhes lettél, nem használtad rendesen, és ne gyere azzal, hogy te vagy a 0,1 %, mert minden sorstársad ugyanezt mondja, tehát kamuztok)

3. Még az is oké, h nektek nem volt eszetek a védekezéshez, de a pasitoknak sem? Kettőtökbe nem szorult annyi értelem, h ne bénázzatok össze egy gyereket idő előtt?

Na szóval én itt ki is szállnék, amit akartam, elmondtam. Ti persze, elmondhatjátok a véleményeteket attól, mert el fogom olvasni, ha erre járok

2016. dec. 12. 18:04
 23/26 anonim ***** válasza:
43%

11es vagyok.

Nem fogok egy névtelen, vadidegen nethősnek, aki "diplomázott és megváltotta a világot", magyarázkodni az én életemről. Gyere ide kedvesem és nyugodtan nézz körül nálunk, nézd meg, hogy a kettőnk, két kezi munkájával MI mit értünk el.

Sok szeretettel várlak!

Nem fogok veled meddő vitába szállni, fegyvertelen emberrel nem tudok szellemi párbajra menni! :)

Legyen szép estéd, remélem egyszer végre boldog leszel és nem egy ilyen megkeseredett sz*házi! :)

2016. dec. 12. 18:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Szia 15 vagyok es 36 hetes ha van kedved irj
2016. dec. 28. 17:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia most leszek 16 eves es 36 hetes vagyok ha van kedved irj
2016. dec. 28. 17:51
 26/26 p.szabina1223 ***** válasza:

Szia kérdező!

Mi lett veled azóta, hogy döntöttél? Nekem 9-én lett meg a kislányom :)

2017. máj. 23. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!