32 hetes UH-on egy echogén képlet látszódik. Ez bajt jelent?
Minél később jelentkezik bármilyen probléma annál kevésbé veszélyes.
Egy kis ultrahangos eltéréssel (ez annak számit) nem fognak semmi különöset csinálni genetikán sem. Esetleg többször kell majd ultrahangozni mint másokat.
Nyugi :)
A genetikan egy szakértő orvos nézi meg, azért küldtek át. Persze, hogy jelent valamit, de ne gondolj azonnal valami nagy bajra.
Nagyon drukkolok neked!
Átérzem, mit érzel. Engem a genetikai méhlepény vizsgálat eredményét közölték úgy, hogy másnap menjek be, mert eltérést találtak. Végig zokogtam az éjszakát. ..
Előző vagyok.
Ha a genetikus szerint minden oké, akkor minden oké. En csak nekik hiszek, ők ebben a szakemberek.
A dokid valószínűleg azért küld tovább, hogy ne egyedül viselje a felelősséget, hogy nem vett komolyan valamit. De ez is jó, sokkal jobb, mintha legyintene akkor is, ha baj van. Inkább elmegyek én is mindenféle konzultációra úgymond feleslegesen, minthogy a nagyobb baj később derüljön ki.
Nyugi, és majd írj, mi volt a genetikan!
Gondolom mindenhol kicsit másképp van. Van egy beszélgetés. Kikérdeznek az előzményekről. Gyerekek, vetélések száma ugyanez a párodnál és a szüleiteknél. Ultrahangon megnézik a babót, elmondják, hogy mit látnak, mitől lehet az elváltozás és kell-e bármilyen más vizsgálatot végezni vagy sűrűbben ultrahangra járni.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!