Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fog már végre elkezdeni...

Mikor fog már végre elkezdeni úgy igazán nőni a pocim?

Figyelt kérdés
A 22. hetet töltöttem be a hét végén, és meg nem mondaná senki, hogy babát várok. Legalábbis, simán tudom leplezni, gond nélkül, mert szinte semmi pocim nincs még. Ez miért van, és normális?
2008. okt. 6. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj, minden nő másképp viseli a terhességet! Én most vagyok a 29.hétben, de már volt olyan emberke, aki azt kérdezte, hogy a jövő héten szülök? Olyan nagy a hasam, pedig csak egy babóca van benne :)

Egyik barátnőm pedig titkolhatta volna végig a terhességét, még az utolsó héten sem látszódott rajta!

Minden terhesség más! Ne aggódj!

Boldog Babavárást!

2008. okt. 6. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, kicsit most megnyugodtam. :-)
2008. okt. 6. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok (voltam), ahogy te. Senki nem mondta volna meg 20 hetesen, hogy babát várok. Most, 35 hetesen is akkora, mint egy félidősé, pedig a babám már egy 36 hetes méreteit mutatja. :) Úgy a 25. héttől kezdett el kismamás alakom lenni, most már azért szépen látszik. :)
2008. okt. 6. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én 19 hetes vagyok, és olyan a pocim, mintha lenyeltem volna egy lufit.

szerencsés vagy, orulj neki, aludni is jobban tudsz biztosan, nem zavar a pocid, meg a mozgás is konnyebb.

mindenkinel mas es mas, tenyleg orulj neki, bar a nagy hasnak is megvan a varázsa, de pl ha tomegkozlekedek, rettentoen aggodok, mert igy is nekemjonnek, meg nem figyelnek, es jobban tudnek vigyazni, ha kisebb lenne.

a kerdesedre: azert van, mert mind mások vagyunk, és igen, normális :)

2008. okt. 6. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 24 hetes vagyok, de még mindig van, aki nem veszi észre az állapotomat. :S

Állítólag ez függ a genetikától és a méhlepénytől is.

Azért egy idő után, nekünk is lesz gigapocakunk, még ha nem is olyan óriási gigapocak.

2008. okt. 6. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!