7 hetes kismami vok. Baj az ha forró vízben tusolok?
Szia! Én is csak megerősíteni szeretném, hogy forró fürdőt/tust nem szabad venni.
boldog babavárást!
Nem akarok hülyeséget írni, csak a saját nem is véleményem, inkább helyzetem. Panel legfelső emeletén lakunk, ahol enyhén szólva is akadozik a víznyomás, pontosabban a hideg vízé. Mivel ülőfürdő nem ajánlott, tusolok mindig, de kb. 42-13 fokos vízben (nem vicc, engedtünk a kádba, és beleraktuk a babahőmérőt)Nekem semmi bajom nem lett tőle, amúgy is fázós vagyok, ez esik jól. Sőt, néhány hete húgyúti fertőzésem volt, akkor napokig kénytelen voltam fürödni is, persze várhattam volna amíg hűl a víz, de akkor meg kifejezetten a forró oldotta a görcseim. És az se okozott gondot. De inkább tartsd be amit a védőnő mond, ez csak a saját helyzetem.
Boldog babavárást! 33 hetes kismama
A dokidat kérdezd meg erről. Nekem már 5 hetesen sem tiltotta meg a forró ülőfürdöt, és még mindig egyben vagyunk.
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!