Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr murshed mohamed nődoki,...

Dr murshed mohamed nődoki, milyen orvos?

Figyelt kérdés
most hatvanban dolgozik, előtte pedig bp-en a szent margitban dolgozott. milyen orvos, szült nála valaki?ja és ha igen mennyit kért a szülésért?
2008. okt. 6. 16:39
 1/7 A kérdező kommentje:
jó lenne ha valaki tudna róla, szomorú vagyok hogy ilyen ismeretlen.
2008. okt. 6. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

én nála szültem. nem fogadott orvosom volt, csak az ügyeletes, de le a kalappal előtte. mindent megtett értem, a szülés után mindennap jött többször is és érdeklődött, hogy vagyok. Mivel császáros voltam, ő szedte ki a varratokat is és egyáltalán nem végzett hentes munkát. A varratom nem is látszik.

utána hozzá mentem a hathetes kontrollra és nem fogadott el tőlem egyetlen fillért sem. Sokáig jártam hozzá, aztán elköltöztem vidékre. A második babánál őt akartam megfogadni orvosomnak, de a távolság miatt nem tettem. Nem tudok róla rosszat mondani. Nagyon figyelmes, nagyon türelmes, halk szavú, de nagyon jó orvos.

2008. okt. 7. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, azt kifelejtettem, hogy én még a SZT. Margitban szültem nála.
2008. okt. 7. 08:15
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, most én is hozzá mentem eddig nagyon szimpatikus volt, szivesen járnék hozzá magánba, de még nincs neki mert pár hónapja jött ide.
2008. okt. 8. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Tudom már nagyon régi ez a kérdés de hátha valaki még olvassa. A doktorúrnak van magánrendelése hatvanba vagy valaki tudna egy Telefonszámot adni? Sürgős lenne. Köszönöm

2020. dec. 7. 12:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia sajnos Mursed nincs már hatvanban azota oesten dolgozik!
2020. dec. 18. 07:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Pesten,bocsi probalj a nevére rajeresni.Hatvanban Nadimot ajanlom.
2020. dec. 18. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!