Dr murshed mohamed nődoki, milyen orvos?
Szia!
én nála szültem. nem fogadott orvosom volt, csak az ügyeletes, de le a kalappal előtte. mindent megtett értem, a szülés után mindennap jött többször is és érdeklődött, hogy vagyok. Mivel császáros voltam, ő szedte ki a varratokat is és egyáltalán nem végzett hentes munkát. A varratom nem is látszik.
utána hozzá mentem a hathetes kontrollra és nem fogadott el tőlem egyetlen fillért sem. Sokáig jártam hozzá, aztán elköltöztem vidékre. A második babánál őt akartam megfogadni orvosomnak, de a távolság miatt nem tettem. Nem tudok róla rosszat mondani. Nagyon figyelmes, nagyon türelmes, halk szavú, de nagyon jó orvos.
Sziasztok.
Tudom már nagyon régi ez a kérdés de hátha valaki még olvassa. A doktorúrnak van magánrendelése hatvanba vagy valaki tudna egy Telefonszámot adni? Sürgős lenne. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!