Otthoni szivhang hallgatás hány hetes kortól?
Nem akartam valaszolni neked, mert nekem nem ez a fajta szivhang hallgatom volt es te errol kertel talasztalatokat.
De mivel nem nagyon kapsz valaszt, igy irok.
Rakerestem erre a tipusra, mert soha nem hallottam rola. Nem tudom, hogy te mennyire neztel utana, de ez a lrirasban az van, hogy harmadik trimeszterben hallhato ezzel a szivhang, tehat kb a 28. het utan.
Viszont az amazonon es a walmarton is sok vasarloi ertekeles van, elegge lepontoztak a keszuleket. A legtobben azt irjak, hogy meg a harmadik teimeszterben sem talaltak meg vele a szivhangot...
Ha van eselyed visszakuldeni/visszavinni, akkor lehet, hogy jobb lenne.
En angelsounds markajut hasznaltam mindegyik terhessegemnel, az jol mukodott. 13-14. heten probaltuk eloszor es meg is talaltuk a szivhangot. Ilyenkor a meh meg magyreszt a szemeremcsont mogott van, tehat afelett, bugyivonalban erdemes keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!