Monqa kérdése:
Nyíregyházan hol lehet olcsóbb kismamaruhákat venni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 10:08
2/5 anonim válasza:
A sétáló utcán a Müllerrel szemben van egy kínai bolt, én ott találtam 3800- ért nadrágokat. Bár nem nagy a választék, de máshol 10000 körül van.
3/5 anonim válasza:
Nem nagy a választék, de én most vettem melegítőnacit, 1.250-ért meg felsőt, a Búza téri piaccal szemben a parkolóban lévő "gombában" eléggé el van dugva, én legalábbis eddig még nem figyeltem fel rá és van baba ruha is.
4/5 anonim válasza:
Én most vettem 1900 ért a müllerrel szembeni kínaiban egy vagány nadrágot.melegítő-szerű anyaga van, de nem úgy néz ki mint egy meléegítő és van neki pocakbetétje(bár lehet ez valami táncosnadrág, de jobb mint a terhesgatya, amit drágán vettem.) Imádom nem kell húzgálni és nem is szorít.
5/5 anonim válasza:
Szia!
A Búza téren,a Coop ABC-vel szemben a gombában vannak szövetnadrágok 36-54-es méretig,vastag,téli 4200Ft.Farmernadrág is van minden méret,van szűkszárú nadrág is csizmához,a farmerok 3990 Ft.Mindegyik nadrág pamut felsőrésszel,gumival van megoldva.Babaruhák is vannak,pici sapi,harisnya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!