Nálatok mikor volt eloszor szivhang? Irjatok legyszi!?
6hetes 3napos vagyok, se pulzalas se szìvhang. Orvosom szerint meg lehet.
1hèt mùlva megyek. Volt akinek kesobb volt szivhang?
passz
11 hetesen voltam elsőre dokinal akkor már volt
Koszonom szepen. Ezek szerint egesz sok esely van arra h lesz szivhang.:)
12hetes korig en tuti nem tudtan volna varnI, le a kalappal!!
Ha tudod, hogy 5 nappal kesobb volt az ovud, akkor a terhesseg is ennyivel kisebb. A mensi szerinti kor akkor realis, ha 28 napos ciklus 14. napjan volt ovulacio, ezt veszik alapul. Kesobb, a 12. het korul szoktak modositani meret alapjan a terhessegi kort, ha van lenyeges elteres.
Igy ne aggodj, hogy meg nem volt szivhang, koran mentel, egy hetet varhattal volna szerintem.
Tobb terhessegem volt, az egyiknel 5+6-on mar volt pulzalas, de akkor nekem korabban volt ovum kicsivel.
Az azt koveto ket terhessegnel nem voltam korai uh-n.
A legutobbinal 6+3-n voltam, nem volt szivmukodes, pedig kozepidoben volt ovum, 14. napon. Meg igy sem aggodtam volna, de mivel embriot sem lattakes a petezsak is masfel hettel kisebb meretu volt, igy tudtam, hogy gond van.
Nem irtad, hogy mit latott az orvos, de ha a petezsak merete kb jo volt, akkor ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!