Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok mikor volt eloszor...

Nálatok mikor volt eloszor szivhang? Irjatok legyszi!?

Figyelt kérdés

6hetes 3napos vagyok, se pulzalas se szìvhang. Orvosom szerint meg lehet.

1hèt mùlva megyek. Volt akinek kesobb volt szivhang?

2016. dec. 2. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6+4en volt szívhang, de korábban nem voltam.
2016. dec. 3. 03:56
 12/21 anonim ***** válasza:

passz

11 hetesen voltam elsőre dokinal akkor már volt

2016. dec. 3. 04:16
 13/21 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen. Ezek szerint egesz sok esely van arra h lesz szivhang.:)

12hetes korig en tuti nem tudtan volna varnI, le a kalappal!!

2016. dec. 3. 08:21
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy 5 nappal kesobb volt az ovud, akkor a terhesseg is ennyivel kisebb. A mensi szerinti kor akkor realis, ha 28 napos ciklus 14. napjan volt ovulacio, ezt veszik alapul. Kesobb, a 12. het korul szoktak modositani meret alapjan a terhessegi kort, ha van lenyeges elteres.

Igy ne aggodj, hogy meg nem volt szivhang, koran mentel, egy hetet varhattal volna szerintem.

Tobb terhessegem volt, az egyiknel 5+6-on mar volt pulzalas, de akkor nekem korabban volt ovum kicsivel.

Az azt koveto ket terhessegnel nem voltam korai uh-n.

A legutobbinal 6+3-n voltam, nem volt szivmukodes, pedig kozepidoben volt ovum, 14. napon. Meg igy sem aggodtam volna, de mivel embriot sem lattakes a petezsak is masfel hettel kisebb meretu volt, igy tudtam, hogy gond van.

Nem irtad, hogy mit latott az orvos, de ha a petezsak merete kb jo volt, akkor ne aggodj.

2016. dec. 3. 09:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Sargatest elegtelenseg miatt az elso trimeszterben sokszor kell majd mèg mennem. 4het par naposan is voltam. Gyogyszer is kell! :)
2016. dec. 3. 09:12
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Hát én is tiszta ideg voltam de magán dokira nem volt pénzem.
2016. dec. 3. 11:35
 17/21 A kérdező kommentje:
En ahhoz megyek mert masikhoz mire eljutottam volna megint kiverzik
2016. dec. 3. 11:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen még nem volt, 9 hetesen kellett visszamenni, szívhangot nem hallgattunk de akkor már volt pulzálás. Gondolhatod mennyi ideget megettem azalatt a 3 hét alatt... de végül minden rendben volt :)
2016. dec. 3. 12:30
 19/21 A kérdező kommentje:
Sejtem mennyire nehèz lehetett..orulok h minden rendben alakult nektek.:)... en most kiszamoltam ha ovumat nezzuk akkor 6het 3napbol lejon,6nap.. gondolom ez a baj igy nem is lehetett szivhang 5het 4naposan! :)
2016. dec. 3. 12:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálunk pontosan 6 hét 3 naposan volt, akkor voltunk először dokinál. Szerintem mostanában lesz nálatok is, 1 hét múlva már tuti.
2016. dec. 3. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!