Szoptatás mellett aki teherbe esett, annak milyen jelei voltak?
Körülbelül 5 hónapja megszakításos módszerrel szeretkeztünk egyszer. Mensesem nincs, pedig már több, mint 1 éve szültem. Hányinger, émelygés nincs, első babámal 2-3 hétig folyamatosan rosszul voltam, lábam is folyamatosan görcsölt, most semmi. Fáradékony sem vagyok, sem hisztis.
Egyszer-kétszer érzek olyan megjövős érzést, és a hasam kicsit nagyobb, viszont a csípőnadrágom lecsúszik rólam. Ma mintha éreztem volna egy rúgást, de lehet, hogy csak bemesélem magamnak. Hason, oldalamon tudok feküdni.
Ezen a héten vettem csak észre, hogy nagyobb a hasam.
Nem hiszem el, hogy ennyire nem tudtam eddig észrevenni, ha van egy pocaklakóm.
Elég messze lakunk a várostól, legközelebb csK a jövő hét folyamán tudok bemenni tesztért. Véleményeitek, tapasztalataitokat várom.
Azért egy félidős terhességet csak észrevennél.
Nekem nem jött meg,aztàn szorulàs, rosszullétek, puffadàs, aluszékonysàg. Meg a tesó is reklamàlta az anyatej változàsàt.
Egy ismerősömnek a szoptatás befejezése után nem jött meg a menzesze, ezért elment orvoshoz. Ott először hormonproblémára gyanakodtak. Végül kb. 20 hetes terhesen derült ki a terhesség, akkor kezdte érezni a babát.
Te szoptatsz még? Annak azért nagyon kicsi az esélye, hogy szoptatás mellett, menzesz nélkül egyetlen megszakításos alkalomtól teherbe ess.
Igen, szoptatok.
Óvszerrel védekezünk alapból, csak elfogyott...
Nagyon kicsi esélyét látom én ennek. Egyetlen alkalom, ott is volt megszakítás.
Nem hiszem, hogy nem vennél észre egy középidős terhességet. Már határozott magzatmozgást éreznél.
Már a méhed tetejét is erezhetned tapintással a köldök körül.
Vegyél tesztet, kíváncsian várom az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!