Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnas, rozsaszines folyas,...

Adrienn101 kérdése:

Barnas, rozsaszines folyas, kis mennyisegu,8 hetes terhesen! Bajt jelez?

Figyelt kérdés
Mint emlitettem 8 hetes terhes vagyok! A heten voltam dokinal mindent rendben talalt! Volt mar tehessegem de ez a pecsetelo vilagos barnas, rozsaszines folyas nem volt! Tud valaki segiteni? Ez bajt jelent? Nagyon megijedtem. Nem gorcsolok egyaltalan es remelem nem is fogok!
2016. dec. 1. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj sürgősen orvoshoz! Ez azt jelenti, hogy kb. azonnal.

Mert lehet, hogy semmi gond, kapsz hormonpótlást és minden rendben lesz. De ha nem mész orvoshoz és meg sem néznek, és ha szükséges, nem kapsz hormonpótlást, akkor akár baj is lehet!

Nekem volt ilyen, bent tartottak 3 napig megfigyelésen a kórházba, kaptam hormonpótlást és szerencsére semmi gond nem lett így, már 6 éves a nagyfiú.

De én is azonnal mentem a kórházba!

2016. dec. 1. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is azonnal mentem mindkét terhességemnél, most a másodiknál 8 hetesen én is. Progipótlást kaptam, bent se tartottak, rögtön jöhettem haza. A kisfiamnál is rendben volt minden ezután, most is jártam UH-n azóta, minden rendben van. Lehet pont a progeszteron miatt.
2016. dec. 1. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszaitokat! Most igy sos ben ugy gondoltam keresek egy maszek dokit es pont egy ora mulva fogadni fog! Korhazban momentan az az ugyeletes orvos aki annak idejen nagyon csunyan bant velem, ugy hogy ot kihagyom! Koszonom a valaszaitokat remelem nalam sem lesz semmi gond!
2016. dec. 1. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!