Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fogom érezni, hogy...

Mikor fogom érezni, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
20. DPO-n már magas hcg-t mértek (2000 felett).Tegnap (5+5 hét) voltam UH-on, ahol 9mm petezsák látszódott szikhólyaggal. Gyakori éjszakai pisilésen és érzékenyebb, teltebb melleken kívül nincs semmi más tünetem. Természetes ez így?
2016. dec. 1. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

igen, és örülj neki, ne idegeskedj, teljesen jó így... lehet hogy 2-3 nap múlva vissza fogod sírni a mai napot... (mármint hogy nem vagy rosszul ...stb).

Általában 6 héttől kezdődik az émelygés hányinger...stb. van akinek korábban van akinek később. van akinek egyáltalán nincs. Na ők a legszerencsésebbek !!!

2016. dec. 1. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Hogy mikor kezdtem érezni? Kb 14 hetesen feszült hasban a nadrág, bár látszólag semmit nem változott a hasam. És úgy 18-20 hetesen elkezdett nőni is, majd kb 22-23 hetesen elkezdtem érezni a fiam.

Ennyi.

Végig nem éreztem mást. Jóslóm sem volt sosem, a szülés is teljesen "érzésmentesen" indult magzatvízfolyással...

Szerencsésnek mondhatom magam.

2016. dec. 1. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Átlagban 18-20 hetes kor körül érzed már, a pocakod is fog nőni, aki szerencsés csak ezek miatt érzi magát terhesnek. Nem kell, hogy legyen tünet. De lehet még hetek múlva is, szóval azt se kiabálnám el, hogy megúsztad.
2016. dec. 1. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes. Én 34+5 hetes kismama vagyok így az utolsó Trimeszterben érzem magam úgymond Terhesnek. Fáj a derekam fáj a csipőcsontom szóval így a vége felé tényleg Terhes... Ha a többi terhességi tünetre gondolsz az majd idővel jönni fog de az is lehet hogy nem leszel rosszul
2016. dec. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!