Mikor fogom érezni, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
20. DPO-n már magas hcg-t mértek (2000 felett).Tegnap (5+5 hét) voltam UH-on, ahol 9mm petezsák látszódott szikhólyaggal. Gyakori éjszakai pisilésen és érzékenyebb, teltebb melleken kívül nincs semmi más tünetem. Természetes ez így?2016. dec. 1. 15:37
1/4 anonim válasza:
igen, és örülj neki, ne idegeskedj, teljesen jó így... lehet hogy 2-3 nap múlva vissza fogod sírni a mai napot... (mármint hogy nem vagy rosszul ...stb).
Általában 6 héttől kezdődik az émelygés hányinger...stb. van akinek korábban van akinek később. van akinek egyáltalán nincs. Na ők a legszerencsésebbek !!!
2/4 anonim válasza:
Én is így voltam. Hogy mikor kezdtem érezni? Kb 14 hetesen feszült hasban a nadrág, bár látszólag semmit nem változott a hasam. És úgy 18-20 hetesen elkezdett nőni is, majd kb 22-23 hetesen elkezdtem érezni a fiam.
Ennyi.
Végig nem éreztem mást. Jóslóm sem volt sosem, a szülés is teljesen "érzésmentesen" indult magzatvízfolyással...
Szerencsésnek mondhatom magam.
3/4 anonim válasza:
Átlagban 18-20 hetes kor körül érzed már, a pocakod is fog nőni, aki szerencsés csak ezek miatt érzi magát terhesnek. Nem kell, hogy legyen tünet. De lehet még hetek múlva is, szóval azt se kiabálnám el, hogy megúsztad.
4/4 anonim válasza:
Teljesen természetes. Én 34+5 hetes kismama vagyok így az utolsó Trimeszterben érzem magam úgymond Terhesnek. Fáj a derekam fáj a csipőcsontom szóval így a vége felé tényleg Terhes... Ha a többi terhességi tünetre gondolsz az majd idővel jönni fog de az is lehet hogy nem leszel rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!