Elkezdtem szedni B-Vitamin komplexet mert nagyon úgy érzem, hogy hiánya van a szervezetemnek belőle. Nem ártok vele a babának?
Figyelt kérdés
Érzem,hogy agyilag valami gáz van a fejemben olyan nyomást érzek és szerintem a B-vitamin hiány,mert terhesség elött nagyon nem jól táplálkoztam.
15hetes kismami.
2008. okt. 6. 14:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne kezdj el semmit szedni anélkül hogy az orvos vagy a védőnő rá nem bólint.
2/6 anonim válasza:
Addig ne kezd el semmit szedni, amíg a dokiddal nem konzultáltál. Minden egyes vitaminnak megvan a mellékhatása is, ha túl sokat vesz be belőle a kismama.
3/6 anonim válasza:
szedj inkább magne b6-ot nekem a doki javasolta , görcsoldó, lazitó hatásu, én 14 hetes vagyok.
4/6 anonim válasza:
A B6 vitamin a táplálék lebontásában segít. Miből gondolod, hogy pont erre van szükséged? Az én orvosom kézzel-lábbal tiltakozik mindenféle vitamin szedésétől, semmit nem javasol.
Te viszont szerintem kérdezd meg mindenképpen az orvosodat, magadtól ne kezdj el semmi gyógyszert szedni.
5/6 anonim válasza:
kérdezd meg a házipatika oldalán a nögyógyászt ha a tiédtől nem akarod, gyorsan válaszol dr elek csaba.én töbször megkérdeztem már, és utanna a sajátomat is, álltalábam majdnem ugyanazon véleményük volt.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha vitaminpárti vagy, szedj valamilyen terhesvitamint, abban minden benne van! Több fajta van, én elevitet szedek, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!