Néhány kérdés a terhességetekről. Van kedvetek mesélni picit?
- Hogyan tudtátok meg, hogy terhesek vagytok?
- Tervezett baba, vagy váratlanul jött?
- Egyedül vágtok bele, vagy mellettetek van az apuka is?
- Hány hetesek vagytok?
- Mi a legnagyobb aggodalmatok?
- Mikor kezdtek el vásárolni a babának? Vettetek már valamit? Mit?
- Mikorra vagytok kiírva?
- Hogy érzitek, anyagilag biztos hátteretek van a baba váráshoz, vagy lehetne jobb is?
- A lakásotokat alkalmasnak tartjátok a gyermekvállalásra, vagy jobb lenne egy nagyobb? Van lehetőségetek nagyobb lakásba költözni? Ha nincs, akkor hogyan oldjátok meg?
- Mennyit gondoltok a babátokra?
+ bármit megírhattok a terhességetekkel kapcsolatban, amit szívesen megosztanátok, vagy ami nyomaszt benneteket.
(Ezeket azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy a most úton lévő babák milyen családokba, milyen körülményekbe csöppennek és hogy a hozzám hasonlóan várandós nők hogyan élik meg a terhességüket) Köszi, ha válaszoltok :)
- Hogyan tudtátok meg, hogy terhesek vagytok?
Minden reggel hánytam, fáradékony lettem, elkezdtek fájni a melleim. Férjem mondta hogy teszteljek mert tuti terhes vagyok, és pozitív lett.
- Tervezett baba, vagy váratlanul jött?
Tervezett. Éppen meddőségi kivizsgálás alatt álltunk, mert 1 évig nem jött össze. Aztán a vizsgálatok felénél spontán összehoztuk :)
- Egyedül vágtok bele, vagy mellettetek van az apuka is? Férjemmel.
- Hány hetesek vagytok? 33 mensi szerint, 35 UH szerint
- Mi a legnagyobb aggodalmatok? Valami baja lesz, elveszítem
- Mikor kezdtek el vásárolni a babának? Vettetek már valamit? Mit? 16. héten kezdtük, úgy gondoltuk hogyha minden hónapban veszünk egy keveset, akkor kevésbé lesz megterhelő anyagilag. Múlthét pénteken jött meg a babaágy, és ezzel hivatalosan is minden megvan. Ismerősi körben nincs baba, még kisgyerek sem, ezért nem kaptunk semmit, mindent venni kellett.
- Mikorra vagytok kiírva? január 10.
- Hogy érzitek, anyagilag biztos hátteretek van a baba váráshoz, vagy lehetne jobb is?
Egyenlőre nagyon jó mivel dolgozom, de a csed/gyed/gyes lényegesen kevesebb lesz a fizetésemnél, ezért kicsit izgulok.
- A lakásotokat alkalmasnak tartjátok a gyermekvállalásra, vagy jobb lenne egy nagyobb? Van lehetőségetek nagyobb lakásba költözni? Ha nincs, akkor hogyan oldjátok meg?
3 gyereket szeretnénk, így olyan házat építettünk, amiben nagy a nappali és van 4 szoba. Egyenlőre hármunknak is nagy lesz.
- Mennyit gondoltok a babátokra?
Éjjel nappal, de nem is engedi elfelejtetni magát mert folyamatosan rugdos, karmol, bokszol, mozog.
Ez a kérdés azért van, hogy le lehessen pontozni azokat, akik időt szánnak ennyi kérdésre?
Nem értem, mitől csak 50%-ban hasznos, ha valaki magára vonatkozóan válaszol. Vagy van jó válasz és rossz válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!