Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már nem tudom eldönteni,...

Már nem tudom eldönteni, terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés

A férjemmel babát szeretnénk próbálkozunk is bőven...

november11.-én múlt el a mensim azóta majdnem minden nap szexeltünk viszont ma reggel teszteltem és negatív lett. A következő ciklusomat december 4-re (nem) várom, az utóbbi pár napban voltak terhességre utaló jelek pl.: alhasi görcs, fáradékonyság, puffadás, amiket kiemelnék az hogy eddig semmire nem voltam finnyás most viszont mindenre...bele szagoltam a kedvenc teámba és viszont láttam az aznapi ebédet a másik meg az hogy a saját pisimtől undorodok olyan nagyon intenzívnek érzem a szagát...és pedig sokszor kell pisilnem :( tegnap a tisztaságin volt egy picike barnázás....Amit még kiemelnék, esténként a férjem panaszkodik hogy nem tud tőllem aludni olyan forró vagyok pedig nem vagyok beteg.

Egyébként mindjárt megjön érzésem van , és ha megjön nem vagyok terhes meg ugye a teszt is azt mutatja....:(

2016. nov. 29. 08:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10 éppen az lenne a lényeg, hogy teljesen mindegy 2 nap ide, vagy oda. Igazad van ovutol kellene számolni, de utána is vannak egyéni eltérések, mikor találkoznak, mikor ágyazódik be, stb., több nap eltérés is lehet, ráadásul az ovudat nem tudod pontosan, csak akkor ha ultrahanggal követik. Biztos sokaknak rossz ezt olvasni, de kellene némi önfegyelem és nem nemvárt előtt tesztelgetni. Ha kimarad a menzesz az a terhesség első jele, pár nap múlva már nyugodtan lehet csinálni tesztet nagy valószínűséggel pozi lesz. Ilyen egyszerű lenne az egész, de itt a gyk-n minden második kérdés erről szól, h miért nem mutatja ki a teszt minél előbb, vagy hogy milyen koraterhességi jelek vannak. Szerintem attól senki nem lesz terhes, hogy a próbálkozós időszakban teljesen bekattan és csak a högörbéjével hajlandó foglalkozni és ellő párezer terhességi tesztet.
2016. nov. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!