Lehet epilátort használni terhesen? A tv-ben hallottam, hogy nem szabad, de miert? Akkor elvileg hajszárítozni sem lehetne, nem?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 12:23
1/7 anonim válasza:
Erről még nem hallottam.Én ameddig tudtam használtam,utána jött a borotva.A szolit sem tiltják,ha mértékkel használod.Azt tudom,hogy terh. alatt a kozmetikusok által használ Uh-os arctiszító készüléket nem lehet igénybe venni.
2/7 anonim válasza:
Lehet használni, azonban előfordulhat, hogy a terhesség esetén jobban kitágulnak az ereid, így az epilálás könnyebben okozhat vérzést (a kihúzott szőrszálak helyén).
3/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy miért, viszont én is úgy hallottam, hogy nem lehet sem epilátort, sem hideg vagy meleg gyantát, sem szőrtelenítő krémet használni a terhesség alatt.
Így maradt a borotva, ami viszont egy idő után a növekvő pocak miatt elég necces.
De kérdezz rá a védőnődnél, hátha ő tud valami okosságot mondani az okra.
4/7 A kérdező kommentje:
ok,köszi a välaszokat!az az igazsäg,hogy most epilältam le magam.es meg mindig jol vagyok! :)
2008. okt. 6. 12:36
5/7 anonim válasza:
En mindig is epilatort hasznalok..Es teljesen rendben vagyunk.33 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
Én is epilátort használok még a 40. héten is (nem egyszerű...). És kozmetikusnál is voltam uh-os kezelésen, és semmi bajunk nem történt. Szerintem hason nem lehet az epilátort használni a rezgések miatt. A hang csökkentésére én törölközőt tekerek a hasamra.
7/7 anonim válasza:
a nődokim azt mondta, hogy az ultrahangos kezeles nem art a babanak a kozmetikusnal.
a kozmetikusom meg kerek perec megmondta, hogy nem csinalja.
(nagyon szaraz a borom, csak ez hasznal)
a gyanta/epilator szerintem bőrtől fugg, nekem terhesseg elott is napokig volt vörös-pöttyös a lábam gyantázás után, nekem valoszinuleg nem tenne jot, de akinek 10 perc utan meg se latszik (donto tobbseg), azoknak biztos nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!