Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a nyákdugó?

Milyen a nyákdugó?

Figyelt kérdés
Azt mekkorának kell elképzelni? Nekem egy kb akkora valami jött ki mint egy 20ft-s. Átlátszó, kicsit fehéres, nyúlós valami volt. Ez volt kb 1 hete. Ez lehetett az? Vagy annak darabja volt?
2016. nov. 28. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze. Lehetett.

De azt nem tudhatod, hogy közben visszatermelődik-e vagy sem.

Az mondjuk fura lenbe, ha a belső is totál nyitva lenne, akkor már szülnél.

De nem tudom.

Ha beindul, biztos észreveszed. ☺

Használj betétet.

2016. nov. 28. 17:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyjából egyformán állunk kedves kérdező. Nekem is teljesen átlátszó nyák volt többször is. egyetlen egyszer volt egy kis barna folt. A vérzés, barnázás pedig egyáltalán nem biztos tünet, nekem a kisfiamnál még a szülőszobán is csak a kitolásnál jelentkezett vérzés, előtte egyáltalán nem.

Lassan én is egy hete egy ujjnyira nyitva vagyok, de eddig semmi rendszeres fájás csak jóslók. Pedig itt a hidegfront.

Kitartást és könnyű szülést kívánok!

2016. nov. 28. 17:36
 13/13 A kérdező kommentje:

Nekem még csak első baba, és nem nagyon tudom hogy most ez mi.. azaz hogy ez most a nyákdugó volt-e vagy sem. Nekem már csak 2 hetem van a kiírt időig, de már történhetne valami :)

Köszönöm, boldog babavárást még az utolsó időkre és könnyű szülést!

2016. nov. 28. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!