38hkm vagyok, par napja alig mozog a babam, de egyik naprol a masikra csokkent le a mozgasa. A mai nap viszont meg nem is mozgott. Erdemes lenne bemenni a korhazba?
Igen szerintem mielőbb irány a kórház. Remélem nem lesz semmi baj, csak lusta a kis Drága!
2016. nov. 27. 13:10
2/15 anonim válasza:
Igen, azonnal! Nem véletlenül kell számolni a magzatmozgást.
2016. nov. 27. 13:10
3/15 anonim válasza:
Nézesd meg, minden nap kozognia kell!
2016. nov. 27. 14:09
4/15 anonim válasza:
mozognia*
2016. nov. 27. 14:09
5/15 anonim válasza:
irj ha voltal dokinal , mi a helyzet ,,, remelem minden rendben
2016. nov. 27. 14:51
6/15 anonim válasza:
Húha!!! Ha meg nem indultal el én azonnal mennek! Ez nagyon nem jó, igaz h estig kell meg lennie a 20 mozgásának de ha reggel nem éreznem mar szaladnak is. Az is igaz h jön a hidegfront és sok baba ilyenkor lustabb míg az enyém pl felélénkült tőle. Remelem minden rendben van!
Üdv
Egy szinten 38hkm
2016. nov. 27. 15:00
7/15 A kérdező kommentje:
Minden rendben elvileg, hazaengedtek, de ha holnapig nem nagyon erzem hogy mozog akkor vissza kell menni (es LEHET beinditjak a szulest). Amugy lenne meg 1 kerdesem. Ha a fejet eleri azt ugy is eleri hogy a belso mehszaj zart, vagy csak akkor ha mar az is nyitva van?
2016. nov. 27. 16:18
8/15 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír! Ezek szerint jól van csak lusta lett a baba😁 Sose legyen nagyobb gond minthogy egy plusz utatok legyen! Hat én úgy tudom h ha be van ekelodve akkor burokrepesztes és indul a szülés, de zárt mheszajnal eléggé lutri, h elindul e a tágulása mert ha nem akkor császár lehet a vége. Ha csak a baba életjelei nem romlanak én nem szeretném h indítsák. Sokaknál az indított szülés nem volt sikeres, mivel a baba meg nem akart jönni. Inkább egyel csokit meg olyat csinálj amivel felrazod h holnap azt mondhasd h minden rendben és ne indítson a doki.
Üdv
A
Másik 38hkm
2016. nov. 27. 16:41
9/15 A kérdező kommentje:
Bocsi ha rosszul irtam, de ugy ertettem, hogy amikor vizsgalja a mehszajat, akkor minden esetben megtudja fogni a baba fejet (amikor mar be van ekelodve), vagy csak akkor ha teljesen nyitva van a mehszaj azaz a belso is?
2016. nov. 27. 17:00
10/15 anonim válasza:
Nekem úgy mondta a dokim, ha be van ékelődve, akkor már nem tudja mozgatni. Nekem nem volt beékelődve még szülés napján sem, és nagyon fura érzés volt, ahogy ott mozgatta bennem. Brrrr
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!