Kiss segitséget kérek anyukák csináltam a nutriklub oldalán születési kalkulátor amiben megkell adni baba adatait. Nekem eléggé aggaszto dolgokat irt ki. Ti hinnétek neki?
Nos én most voltam a 36 hetes Uh-n nálunk pl a haskorfogat kb 10nappal kisebb mint a feje vagy mint a combcsonthossz, ettől függetlenül én nem aggódom mivel a baba egészséges, jól mozog és a doki szerint kicsit előbb fog jönni. Ac szerint 12.15 lenne az időpont de BPD szerint max 12.04 körül jön. Mivel előbb fogant Sztem jövő héten ki is bújik. Szóval a méreteket inkább hagyd. Ha nő és egészséges akkor nincs gond. Minden baba más ütemben fejlődik. Egy baba se ugyanolyan mikor kibújnak!
Üdv
38hkm
Arról nem is beszélve, hogy az orvos UH-n csak megközelítőleg tud pontosan mérni. Gondolod század mm pontosan húzza azt a vonalat, amit a gép mér, és számol belőle???
Ne legyél Ennyire paramami, mert megőrülsz szülés után.
És higgy inkább az orvosodnak, mint a netnek. Bízz benne, hogy szólni fog, ha valami nincs rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!