Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiss segitséget kérek anyukák...

Kiss segitséget kérek anyukák csináltam a nutriklub oldalán születési kalkulátor amiben megkell adni baba adatait. Nekem eléggé aggaszto dolgokat irt ki. Ti hinnétek neki?

Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 11:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek!sokat sehitettek az aggodalmamon:)
2016. nov. 26. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Nos én most voltam a 36 hetes Uh-n nálunk pl a haskorfogat kb 10nappal kisebb mint a feje vagy mint a combcsonthossz, ettől függetlenül én nem aggódom mivel a baba egészséges, jól mozog és a doki szerint kicsit előbb fog jönni. Ac szerint 12.15 lenne az időpont de BPD szerint max 12.04 körül jön. Mivel előbb fogant Sztem jövő héten ki is bújik. Szóval a méreteket inkább hagyd. Ha nő és egészséges akkor nincs gond. Minden baba más ütemben fejlődik. Egy baba se ugyanolyan mikor kibújnak!

Üdv

38hkm

2016. nov. 26. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok,a buksija kissebb pár nappal. Nem is bánnám ha így maradna végig 😛
2016. nov. 26. 13:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
ha újra terhes lennék, esküszöm, kiköttetném a netet...
2016. nov. 26. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó igazad van. Én is túl sokat böngészek,de nem tudom megállni😂
2016. nov. 26. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy az orvos UH-n csak megközelítőleg tud pontosan mérni. Gondolod század mm pontosan húzza azt a vonalat, amit a gép mér, és számol belőle???

Ne legyél Ennyire paramami, mert megőrülsz szülés után.

És higgy inkább az orvosodnak, mint a netnek. Bízz benne, hogy szólni fog, ha valami nincs rendben!

2016. nov. 26. 14:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Ez nagy igazsàg jobblenne internet nélkül:)) köszönöm mindenkiek és könyű szülést a kismamàknak:)
2016. nov. 26. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!