Kinek mikor fordult be a babája fejvégű fekvésbe? Ugye be fog fordulni?
Még van idő, általában 28-32 hét között fordulnak be, van hogy később. De nálad 27 hetesen még nincs félnivaló. A másik két gyerkőcöd se biztos, hogy végig fejvégű vlt, akkor még sok helyük van forgolódni. Csak gondolom mindig pont úgy lett elkapva UH-on, meg biztos úgy szeretett sokat lenni.
Nekem az első nem fordult be, a második meg kb. 30 hetesen.
Úgyhogy ne izgulj, van még idő.
Ugyanígy voltam mint te! Rettegtem a császártól ejjel volt h sírva ébredtem emiatt... végig fejvegu volt majd a 27ik héten mar ült. A 32hetesen is. Na ott mar kezdtem nagyon parazni. 34hetesen más miatt voltam dokinal akkorra megfordult és a 36hetesen meg azt mondta h mar jó eséllyel nem fog visszafordulni. Szóval nálam a 32-34ik hét között fordult be.
Addig elég sok helyük van legalábbis a kisfiam mindent kihasznál 🙂😊
Üdv
38hkm
Az első a 36. heti uh-on még faros volt, a következő héten fordult be.
A második össze-vissza forgott, de a 32. héttől fejvégű maradt.
Ket csaszarom volt, mert mindketszer farfekvesesek voltak. .. 20 het korul atfordultak farfekvesbe es ugy is maradtak :-)
Nem lehet csalogatni oket semmivel :-)
És hallottatok már a külső megfordításról?
Egyébként olvastam a neten pár "praktikát" amivel lehet csalogatni! 29 hét körül kipróbálom, ha addig is így marad! 2 hét múlva megyek dokihoz, remélem addigra változik a hekyzet, és úgy is marad...
Ja és szerintetek a faros szülés esélytelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!