21 hetes terhes vagyok, ma reggel a 45 kg-os kutyám rámugrott, nem lesz baja a babámnak?
Figyelt kérdés
az eggyik lábával pont a hasamnak,elég telt vagyok vastag a hasfalam de megis azota olyan kellemetlenseget érzek de nem fáj!UGYE NEM LETT BAJA A PICIMNEK?!2008. okt. 6. 10:16
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem, mert odabant védve van. De azért a biztonság kedvért hívd fel a dokid vagy a védőnőt. Inkább adjanak ők hasznos tanácsot. További boldog babavárást!
2 és fél hós kisfiú anyukája
2/3 anonim válasza:
A picit megvédi a magzatvíz, ha csak nem szteppelt a hasadon, akkor nem lehet baja, maximum felébredt. Főleg ha nem is fáj. A kellemetlenség szerintem inkább pszichikai lehet, de ha nem vagy nyugodt, hívd fel a dokidat vagy a védőnőt. Ők is meg fognak nyugtatni.
Boldog babavárást és kitartást:)
30 hetes kismama:)
3/3 A kérdező kommentje:
AKKOR JO ,csak a 2 hátso lábára ágaskodva az elsökkel ugrott fel abbol is az 1ik tappancsa erte a hasamat, most olyan mintha nagyon ficánkolna a baba es picit feszit,boldog babavárast es jo egészseget!
2008. okt. 6. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!