Normális ez ilyenkor vagy tévesen kaptam pozitív eredményt? Mikor menjek orvoshoz?
Tegnap reggel teszteltem egy pozitívat. Utolsó mensi:szept.1., peteérés:szept.21. Halványan,de ott volt.
Viszont néha fájdogál hasam,mintha meg akarna jönni és nagyon félek,nagyon idegesít!És a mellem se fáj,csak nagyon feszít.Mikor mehetek legkorábban dokihoz,hogy megnyugodjak?Jövőhét végén már igen?
Szia!
Gratulálok! :) Szerintem 1-2 hét múlva mehetsz is dokihoz! A meg akar jönni érzés meg normális! Ne aggódj!
Sok boldogságot!
Szia
én a mensim elmaradásától egy hétre mentem dokihoz...(Utolsó mensitől szamított 5.hét)de még csk petezsákot látott. A " lüktető szivecskét" csak 2 hétre.(a 7.héten)látta az orvos. Szerintem várj még vele 2 hetet. A görcsök attol lehetnek hogy már helyezkedik minden, a melled meg h nem fáj....örülj neki ,szerintem elég a feszítő érzés is...engem az is megviselt.
Szóval szerintem örülj mert nagyon úgy néz ki h egy drága kincs van a pocidban!
Boldog babavárást 23 hetes kismama
UI: Ésnagyon vigyázz magadra!
a mellfeszülés és a menzesz szerű hasfájás tünete a terhességnek, ettől ne félj.a halvány csík is csík.Én a helyedben még egyet tesztelnék a biztonság kedvéért.Amúgy 4 hetesen voltam először dokinál már látszott a petezsák és két hét múlva rendelt vissza szívhangot hallgatni.
11 hetes kismama
Szia! Ez alapján 5 hetes babás lehetsz (mindig az utolsó mensitől számítják, most még csak petezsákot látna az orvos, kb. 2 hét múlva már valószínűleg szívhangot is.
A mensiszerű fájdalom normális, azért van, mert elkezdett növekedni a méhed. A terhességi tüneteket (azok mindegyikét), pedig nem kell feltétlenül érezned, nekem a legfőbb tünetem az volt, hogy állandóan fáradt voltam.
Szóval a lényeg, hogy már akár most is elmehetsz dokihoz, de valószínű, hogy 2-3 hét múlva fog visszarendelni, de a petezsákot már láthatja most is.
Gratulálok és drukkolok. 40 hetes pocis
A halvány csík is csík, szóval ott van a baba.
A mensi szerű görcsök pedig természetesek, nálam is voltak, rettetően paráztam, nehogy mégis megjöjjön.
A mellednek meg nem feltétlenül kell extra érzékenynek lennie. Nekem kb. pár napig az volt, aztán pikk-pakk elmúlt, majd a 15. héten lett újra nagyon érzékeny.
Dokihoz 2 hetes késénél van értelme menni, akkor már lesz szívhang is.
De ha addig nem birod ki, én 5 hetesen és 6 naposan voltam 0. UH-n és akkor már látszódott egy 3 mm-es kis pötty a petezsákban, akinek pulzált a szívcsöve.
24 hetes kismama
Sziasztok!
Köszönöm szépen a kedves válaszokat...ez megnyugtat.Csak 10hónapig vártunk erre a pillanatra és nem akarom elveszíteni.
MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOG BABAVÁRÁST KÍVÁNOK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!