Lelkiismeretfurdalásom támad, ha eszem. Ez normális?
Amíg dolgoztam, addig 25 perces szünetben ettem keveset, vékony voltam, meg amúgy sem bírtam az idegtől enni. Már az elvette a kedvemet, hogy be kellett menni a gyárba. Amióta itthon vagyok, rengeteget eszem, mondjuk ugyanúgy napi 3x, van amikor reggelizni se jut időm, de utána bepótolom. Ma így nézett ki:
- reggeli: egy szelet kenyér, pár db szalonna, almapaprika
- ebéd: pataki tálban sült tarja káposztaágyon, tejfelesen
- uzsonna: rántott husis szendvics
- vacsora: 2 tányér lecsó, egy zacskó chips, egy tábla csoki
Mondjuk a csoki és a chips szerintem a terhességem óta először volt a listán... de többször van rajta mekis kaja, mikor páromra várok, mindig eszem mekit, mert csak a mekibe tudok beülni azon a környéken és nem akarok egy órát várni. Néha anyáéknál szoktam aludni, mert olyan helyen lakunk, ahol nincs világítás és, ha párom éjszakás, vagy túlórázik, akkor mindig anyáéknál várom meg. Ma anyáéknál ettem a lecsót, és lelki furdalásom támadt, hogy az ő kajájukat eszem. Pedig adnak szívesen mindent nekünk... otthon sosincs lelki furdalásom, bár próbálok kevesebbet enni.
Hát,alapvetően a napi kajád nem lenne sok,kivéve a vacsora,az rengeteg volt.
Tényleg betoltál még 2 tanyér lecsó után egy tábla csokit???
Az a baj,hogy eddig nem ennyit ettél. Hamar meg fog látszani,ha nem figyelsz. 3 helyett egyél 5ször és egyszerre kevesebbet.
Sz.art eszel sz.arral. Gondolom, a tarja es a lecsó sem reform konyhatechnikai eljárásokkal készült. 18 kilót szedtem fel egeszseges eletmod mellett. Semmi meki, nagyon pici edesseg, semmi chips és minden ételt egészséges verzióban készitek el. 8kg a baba es a tartozekai, 2 kg a vizesedestol,a tobbi zsír.
Gondold át szerintem az étkezésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!