Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kemény a pocim, mitől van?

Kemény a pocim, mitől van?

Figyelt kérdés
bizonyára volt már ilyen kérdés de nem volt olyan baba kor mint az enyém! am 34h km vagyok ez még nem jel ugye?
2010. ápr. 29. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem szedtél ajánlom a MagneB6-ot keményedésre.Lehet hogy jóslófájás nem?Nekem is volt ebben a korban,sőtt előbb is.
2010. ápr. 29. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Én most 33 hetes vagyok. Nekem a 24.héttől volt keményedés, MagneRot tablettát szedtem orvosi javaslatra. Azóta is szedem, de kb 2 hete visszajött a keményedés :( Este mikor lefekszem. Csütörtökön megyek vissza az orvoshoz. Addig csak szedem a tablettát.

De ez még korai lenne jelnek szerintem.

2010. ápr. 30. 06:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mitol van.Nekem is kemenyedett de elkezdtem szedni a magneziumot es szinte teljesen megszunt.
2010. ápr. 30. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
06.37-es vagyok. Jobb lett kicsivel? Vettél be végül magnéziumot s attól elmúlt a keményedés?
2010. máj. 2. 07:07
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a komit magnéziumot eddig is szedtem, ittam! a keményedés hál istennek elmúlt:)
2010. máj. 3. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!