Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végre lett egy pozitív tesztem...

Végre lett egy pozitív tesztem, a probléma az, hogy csak januárra kaptam időpontot a nőgyógyászhoz! Az még nagyon messze van, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 09:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Elmennék máshoz. És igen, akárhányszor változtathatsz, ha akarsz. Ez csak egy első vizsgálat, hogy minden rendben van.
2016. nov. 22. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a hétvégén teszteltem pozit, tegnap próbáltam időpontot kérni, de csak dec 15-re tudtak volna adni. Másik dokihoz kértem időpontot azzal az elgondolással, hogy nem cserélek úgyse dokit, csak valaki mihamarabb mondja meg a frankót. Végül nagyon jó véleményeket olvastam a "pót dokimról" neten, így ha ma személyesen is elégedett leszek a hozzáállásával, akkor biztos maradok nála. Szerintem neked is megérné most egy másikhoz elmenni, mert akkor hamarabb választ kapsz a kérdéseidre, meg aztán a két doki közül eldöntheted, hogy melyikre bízod szívesebben a babádat és magadat.
2016. nov. 22. 11:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Attòl, hogy elmesz egy masikhoz h megnezzen, mem kell az legyen a fogadott dokid. :) batran menj el masikhoz. Es tartsd meg a januari idopontot is
2016. nov. 22. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Én november 29.ere kaptam.idopontot.

Addigra mar 9 hetes leszek!

En szimplan besetaltam a nogyogyaszati ugyeletre hogy terhes vagyok.

Megneztek. Megnyugodtam :)

2016. nov. 24. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!