Roland vagy Levente melyik szebb?
Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 23:18
1/12 anonim válasza:
Nekem hasonlóan tetszenek, egyik se különösen, de nincs velük baj.
A vezetéknév is fontos, egyszer egy anyának az utolsó pillanatban esett le, hogy a neki tetsző Levente nevet talán nem kellene a Bujdosó családnévhez illeszteni...
2/12 anonim válasza:
Mindkettő nagyon szép, a kisfiam Levente, úgyhogy nálam az a favorit ☺ Majd ne lepődj meg a Leventét sokan azért fogják leszólni mert gyakori, a Rolandról meg sokan mondták már, hogy romás.De ezzel Te ne foglalkozz hallgass a szívedre...☺
5/12 anonim válasza:
Levente szebb , milán is pl vagy henrik
6/12 anonim válasza:
Roland nagyon gyakori a ciganyoknal, ezert Levente.
7/12 anonim válasza:
A Levente név nagyon szép! Én mindenképpen azt választanám :)
8/12 anonim válasza:
A bátyámat Rolandnak hívják és nem vagyunk cigányok!! nem is hallottam hogy náluk olyan gyakori lenne...
Nekem ez a név is nagyon tetszik, főleg a becézései
De nekem ha most kisfiam születik akkor a Levente nevet fogja kapni :)
38 hkm
10/12 anonim válasza:
Egyértelműen Levente. Ez magyar név, a másik germán. Amúgyis sokkal szebb. Az egyik legszebb név mindközül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!