Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Neuroptim étrend-kiegészítőt...

Neuroptim étrend-kiegészítőt lehet szedni várandósan?

Figyelt kérdés

Egy ideje nem eszem antidepreszánst se nyugtatót,de most kismama vagyok és megint eluralmasodott rajtam a félelem,depresszió,pánik.

Van akinek van tapasztalat ezzel a gyógynövénye gyógyszerrel,igazi gyógyulást hallottam már róla csak nemtudom szedhetik-e kismamák?!

2008. okt. 5. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

itt utána tudsz nézni: [link]

a neurptim gyógyszert én nem találtam meg, nyugtató alatt viszont sokat kidobott a gép - tájékoztatásnak jó amúgy, de a nődokid és pszichiátered tudta nélkül ne kezdj el szedni semmit, mert még így is árthatsz vele a babádnak. Keress fel inkább egy jó pszichológust, aki segít enyhíteni a szorongásaidat

2008. okt. 5. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

bocs,ez lemaradt még

2008. okt. 5. 23:15
 3/3 anonim válasza:
nem szabad szedni,en utána néztem!ratam is elvan uralkodva a pánik megint,en is szedtem depis gyógyszereket,de most nem lehet.de ez az ösz miatt van,akik ilyen betegsegben szenvednek sajnos az ösz kihozza!pedig állitólag terhesen elmulik!39 hetes kismama
2008. okt. 6. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!