Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandoan fáj a hasam minden...

Állandoan fáj a hasam minden nap és egész nap kb 2hónapja, menni se birok sokszor még a lakásba se, mert ugy megfájdul, és minden eredményem jo, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 20:14
 1/8 A kérdező kommentje:
22hetes vagyok
2008. okt. 5. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Szia!!!Nekem is volt van mikor mozdulni nem bírtam ,erre az orvos azt mondta hogy nincs semi baj a baba nyom olyan ideget ami nem egy kellemes érzés.Hány hetes vagy?
2008. okt. 5. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Én a helyedben mindenképpen beszélnék erről a dokimmal, vagy a védőnőmmel. Nekem is voltak pillanatok, amikor huzamosabb ideig pihentem, vagy aludtam. Az első mozdulat mindig rossz volt, de aztán "bejáródtam" és minden oké volt.

De nem tartott egész nap és pláne nem 2 hónapig.

Kitartás és drukkolok:)

30 hetes kismama

2008. okt. 5. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs már láttom 22hetes vagy .Ne aggodj nekem is volt és van is ilyen 35 hetes kismama.
2008. okt. 5. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:
az utolsot kérdem,meddig volt folyamatos és neked merre fájt?nekem a hasam alja föleg de nagyon rossz hogy menni se birok
2008. okt. 5. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen,de nem volt semmi baj,csak kellemetlen.6. hónaptól be-be keményedett úgy a pocim mintha jóslófájásom lenne,aztán túlhordtam a picit! :)
2008. okt. 5. 20:33
 7/8 A kérdező kommentje:
nekem nem csak keményedik hanem fáj is,ez mitöl lehet,mert már negyon el vagyok keseredve hogy semmit nem tudok csinálni itthon se
2008. okt. 5. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a hasam alja fájt nagyon mozdulni nem bírtam ,Magne B6-ot szedtem azt ajánlotta az orvosom.Főleg jobb oldalt lent.Az első válaszolo vagyok.Most 35 hetes vagyok és van mikor még elő fordul.Ne aggodj szed a Magne B6-ot 3-szor egyet,jo lesz ,jo kell hogy legyen.Jo baba várást!!!
2008. okt. 5. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!