Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes vagyok. Ha a baba...

39 hetes vagyok. Ha a baba megszületik akkor minden fájdalom elmulik?

Figyelt kérdés
sokan aztmondják ha meglátjuk a babát minden fájdalom elmulik. oké de meddig?ha elviszik megint fájni fog odabent?mert csak kitágult a hüvely és csak fáj utánna nem?
2008. okt. 5. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ez valóban így van, hogy minden fájdalmad elmúlik amint megmutatják neked a gyermeked.

Én szerencsés voltam, mert nem éreztem azután se fájdalmat, miután elvitték megfürdetni:) A gátvarrást se éreztem, és mivel csak 3 külső és 3 belső varratom volt, én első perctől normálisan tudtam ülni és járkálni. Igazából ami fájhat az a gátseb és ha kijön az aranyér.De a fájdalom se mindenkinél ugyan akkora. Tőlem kérdezte a szülésznő, hogy jól bírom-e a fájdalmat? Mondtam neki, hogy majd kiderül. Sokkal rosszabbra számítottam, pedig eddig úgy gondoltam alacsony a fájdalom küszöböm. Tudom, hogy könnyű azt mondani ne félj (én is féltem), de csodálatos dolog lesz. Én nagyon büszke vagyok magamra, hogy képes voltam világra hozni a kisbabánkat.

És még csak azt se mondhatom, hogy könnyű szülésem volt, mert 16 órán át vajúdtam.

De neked könnyebb szülést kívánok!

Üdv, 11 hetes kislány anyukája

2008. okt. 5. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Szia!!!Nem fog utána fájni semi,mert boldog leszel hogy tul vagy rajta.És lesz egy egészséges babád.Nekem az első császár volt az nagyon fájt utána a második szülés volt az nem fájt .Sőt fél ora alatt meg szültem vajudásal mindenel együtt.Ne aggodj lesz egy szép egézséges babád!!!
2008. okt. 5. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első választ akár én is írhattam volna, annyi különbséggel, hogy nekem a 8. órában meg lett a baba. Szerintem kérj valamilyen fájdalomcsillapítást, beszéld meg a nőgyógyásszal. És utána az már semmi, a fájásokhoz képest.
2008. okt. 5. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg minden fájdalom elmúlik. Valahogy az ember a szülés utáni pár hétben a föld felett "lebeg", úgy érzi, mintha valami hihetetlenül egyedi, különleges dolgot csinált volna, és ez az érzés elnyomja a fájdalmakat. Én nem voltam olyan szerencsés, mint az első válaszadó, mert nekem 10 öltésem volt, de sem a gátvarrást, sem a varratszedést nem éreztem (szerintem pont a lebegés miatt).

Könnyű szülést!!!

Zita

2008. okt. 5. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem első babával 5 és fél óra volt az igazi vajúdás és a szülés. Megmondom őszintén, hogy sokkal jobban fájt, mint amire számítottam, és inkább a vajúdás volt rossz, a kitolási szakaszban már izgatott voltam, hogy mindjárt meglátom a kisbabám és nem éreztem, hogy olyan rossz lenne, mint előtte a méhösszehúzódások. És amikor megvolt a baba már semmi sem számított. Egy ici-picit volt csak kellemetlen a varrás és utána a varratszedés, és csak úszógumin tuttam szoptatni több hétig, de ilyenkor ezzel már nem foglalkozol, mert csak az fog érdekelni, hogy a babádat meg tudd szoptatni. Én a kórházban mindig annyira vártam, hogy kihozzák végre a kisfiamat hozzám, semmi más nem érdekelt. Elvitték és már hiányzott. Mindig ott sertepertéltem a babaszoba előtt, megismertem a hangját a 20 síró gyerek közül. Csodálatos volt, ekkor már tényleg nem fájdalomként éltem meg a dolgokat, max. kicsit kellemetlen volt. Nagyon könnyű szülést, és boldog babázást kívánok neked.
2008. okt. 6. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
bocsi .... tudtam
2008. okt. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!