39 hetes vagyok. Ha a baba megszületik akkor minden fájdalom elmulik?
Szia. Ez valóban így van, hogy minden fájdalmad elmúlik amint megmutatják neked a gyermeked.
Én szerencsés voltam, mert nem éreztem azután se fájdalmat, miután elvitték megfürdetni:) A gátvarrást se éreztem, és mivel csak 3 külső és 3 belső varratom volt, én első perctől normálisan tudtam ülni és járkálni. Igazából ami fájhat az a gátseb és ha kijön az aranyér.De a fájdalom se mindenkinél ugyan akkora. Tőlem kérdezte a szülésznő, hogy jól bírom-e a fájdalmat? Mondtam neki, hogy majd kiderül. Sokkal rosszabbra számítottam, pedig eddig úgy gondoltam alacsony a fájdalom küszöböm. Tudom, hogy könnyű azt mondani ne félj (én is féltem), de csodálatos dolog lesz. Én nagyon büszke vagyok magamra, hogy képes voltam világra hozni a kisbabánkat.
És még csak azt se mondhatom, hogy könnyű szülésem volt, mert 16 órán át vajúdtam.
De neked könnyebb szülést kívánok!
Üdv, 11 hetes kislány anyukája
Szió!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg minden fájdalom elmúlik. Valahogy az ember a szülés utáni pár hétben a föld felett "lebeg", úgy érzi, mintha valami hihetetlenül egyedi, különleges dolgot csinált volna, és ez az érzés elnyomja a fájdalmakat. Én nem voltam olyan szerencsés, mint az első válaszadó, mert nekem 10 öltésem volt, de sem a gátvarrást, sem a varratszedést nem éreztem (szerintem pont a lebegés miatt).
Könnyű szülést!!!
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!