Vírusfertőzés miatti étvágytalanság?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valószínűleg összeszedtem egy hányás hasmenéses vírust! :( Hajnalban kezdődött, hányni még nem hánytam, de iszonyatos hányingerem van és megy a hasam. A hányinger miatt még egy falatot sem bírtam enni. Inni iszok amennyit csak enged a hányinger. :( A kérdésem az lenne, hogy ha nem tudok enni semmit sem, attól lehet baja a magzatnak? Ez nálam általában napokig szokott tartani. Holnap töltöm a 13. hetet.2016. nov. 19. 13:09
1/5 anonim válasza:
A folyadékpótlás a lényeg, ha elkezdesz hányni és az is kijön zsinórban, menj be a kórházba, kapsz infuziót.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. nov. 19. 13:14
3/5 anonim válasza:
Az egyesnek igaza van!
Jobbulást!;)
4/5 anonim válasza:
Hogy nem eszel attól semmi baja nem lesz, van aki zsinórban hány a harmadik trimeszterig, és alig hízik vagy semennyit és mégsem lesz baja a babának.
Egyetlen amire tényleg figyelni kell az a kiszáradás. Ha semmi folyadék nem marad meg benned, akkor menj az ügyeletre!
Biztos, hogy vírus, most járvány van, nálunk az egész családon végigment, a gyerek kezdte, és szépen futott végig Az ismerőseink úgyszintén így jártak. 3-4 nap és helyrejössz, ne aggódj! Jobbulást!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 19. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!