Terhességi tünetekben nektek volt szünet mikor semmi bajotok nem volt?
Figyelt kérdés
Talán hülye fogalmazás de arra gondolok, hogy 1-2 hétig ritkán volt hányingerem majd 3 napig folyamatosan. Ma vagyok 7+1 hetes és semmi bajom. A mellem feszül de mintha az se lenne már olyan durva. Hányinger pici sincs. Próbálok nem aggódni, végülis csak pár napig voltam annyira rosszul de nehéz, ha abbamaradnak ilyenkor a tünetek az olvasottak alapján sok jót nem láttam belőle.2016. nov. 18. 09:42
1/7 anonim válasza:
Én 1x se voltam rosszul a terhesség alatt. Mintha nem is vártam volna babát :) De ma már 10 hónapos :) Ne aggódj, az csak jó.
2/7 anonim válasza:
Nálam volt 3 nap. Be is paráztam,hogy úristen nem hánytam 3 napja. Nem érkeztem magam beleélni az új helyzetbe,aztán még a 14.hétig folyamatosan tartott 😀
3/7 anonim válasza:
A terhességi tünetek létéből/nem meglétéből nem lehet következtetni a baba állapotára.
Kinek van, kinek nincs, és hol jön hol megy.
Ne foglalkozz ezzel, sőt örülj, ha jól érzed magad!
4/7 anonim válasza:
En most vagyok 10 hetes. 6. Héttől egész nap hánytam minden kijött. A 8. Héten is elmúlt 3 napra és a 9. Héten is. Most sem hányok csak egy pici hányinger van de nem vészes, a mellem sem fáj annyira. Azt mondják semmi gond nincs ettől. Én mindig akkor vagyok nyugodt ha érzem a tüneteket! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen 3-as mégis sokat olvasni arról, hogy volt gond ha 6-7 hetesen megszűnnek a rosszullétek.
Első babámmal 9 hetesen enyhültek a tüneteim én akkor azt találtam 8-10 hét között valamikor megáll a HCG emelkedése és nem ritka, ha elmúlnak a tünetek.
Most eddig csak azért nem paráztam be teljesen, mert végülis csak 3 napig volt durva hányingerem és még ma nem ebédeltem, ezelőtt inkább ebéd után volt jellemző.
2016. nov. 18. 10:41
6/7 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen kezdődtek az émelygések,hányások. Aztán a 8. Hétre teljesen megszűnt. Pici mellfájdalom maradt. Most a mellfájdalom felerősödött és a lógó apró cicikből szép kemény tini mellek lettek :-) most vagyok 10+5 hetes. Más tünet egyáltalán nincs.
7/7 A kérdező kommentje:
Mára jobban fáj a mellem, mint valaha. Olyan fáradtan is keltem, mint szoktam. Szóval talán csak 1 nap volt tünetmentes. A hányinger miatt mondjuk nem aggódom, folyamatos csak 3 napig volt előtte meg hol volt hol nem.
2016. nov. 19. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!