20 hetes kismama vagyok, és csalódva tapasztalom, hogy a párom egyáltalán nem kíváncsi a baba mozgására, és egyáltalán semmire, ami vele kapcsolatos. Ez változik majd, vagy így marad?
Szia! Biztos csak megijedt, vagy csak most realizálta, hogy mi is történik ott bent....Biztos vagyok benne,hogy meg fog változni igen hamar. Tudod nekik is fel kell dolgozniuk ezt az élményt valahogyan. Persze nagyon nehéz türelmesnek lenni a párunkkal, mert ilyenkor még több szeretetre van szükségünk és figyelemre, és gondolom megosztanád vele ezt az élményt. Ne aggódj hamarosan Ő fog rákérdezni, hogy megfoghatja-e a pocakodat.
Minden jót kívánok és szép bébivárást!
24.hetes mami
Nekem akkor fogta fel igazán amikor bejött velem az 12 hetes ultrahangra, és látta az izgő-mozgó kisfiúnkat:)
Csábítsd el egyre, szerintem hatásos!
Boldog pocakosodást!
Neki nincs semmi testi kapcsolata a babával, nem úgy mint neked. Hidd el, legkésőbb amikor megszületik, akkor kíváncsi lesz rá, és ráadásul ő lesz a világon a legbüszkébb apuka.
De egyébként szerintem is segítene, ha részt venne egy ultrahangon és láthatná! Vagy amikor már látszódni fog kívülről, ahogy a pocakod jön-megy.
Üdv, 31 hetes kismami
19:39-es vagyok:
Hé nem elszomorodni! Tényleg bízz a párodban, meg magadban is (valamiért csak magad mellé választottad)! Lehet, hogy nem meri majd elsőre megfogni, és lehet hogy félni is fog tőle, de hidd el, hogy ott fog állni a sarkadban és le sem fogja venni a szemét a gyerkőcötökről :) És majd előbb-utóbb könyörögni fogsz, hogy a te kezedben is lehessen majd a babótok :)
Nekem van egy ismerősöm, aki szintén erről panaszkodott. Az apuka nem foglalkozott a kicsivel, nem simogatta a pocakot, nem beszélt hozzá, szinte figyelmen kívül hagyta, hogy terhes a felesége.
Aztán egy reggel arra ébredt a kismama, hogy az apuka csendben beszél a pocaknak. :)
Lehet, hogy rettentően fél, és nem meri kimutatni az érzelmeit, vagy csak egyszerűen nem tudja még átérezni, hogy apa lesz.
Bízok abban, hogy egy idő után boldogan fog beszélni a pocakodhoz, és fogja simogatni.
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!