Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-hetes terhesen lehet-e...

4-hetes terhesen lehet-e menstruáciòs vérzés?

Figyelt kérdés
A hèten vettem kèt terhessègi tesztet ami pozitìv lett,majd elmentem nőgyògyászhoz mert 2szer volt barnás folyásom.Azt mondták nem látnak semmit menjek el laborba ahol menotestet csinálnakMeg is lett csūtörtökön ami pozitìv lett.Nagyon boldogok vagyunk vagyis voltunk tegnap estig amikor is elkezdtem vèrezni.Megijedtem ezèrt hìvtam a Nőgyògyászati klinikát,ahol azt mondták hiába megyek nagyon fiatal terhes vagyok nem látnának semmit!0 negatìvos a vèrcsoportom,ès tavaj volt már egy elhalt terhessègem.

2016. nov. 12. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kezdj el szedni utrogestant....annyira dühít mikor azt mondják nincs mit tenni....magneb6 rutascorbin utro nyomjad ezeket és ne törödj semmivel
2016. nov. 12. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:
az utrot ki tudod sírni a gyógyszertárban recept nélkül is orálisat csak kicsit drágább mondd azt hogy hozol receptet de pozi teszted van és kell az utro....nem hinném hogy nem adnak nekem adtak mikor kellett....
2016. nov. 12. 20:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Ès nálad segìtett?Megmaradt a baba?
2016. nov. 14. 10:08
 14/14 anonim válasza:
Kérdező, mi lett veled?
2016. dec. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!