Evettke13 kérdése:
Nagyon fontos, terhes ill. Kismamák akik cigarettáztak terhesség allatt!?
Figyelt kérdés
A Fehèr szinü multifilter cigaretta 0,1 mg nikotin 0,1mg szènmonoxid tartalmu. Az lenne a kérdésem hogy mikor haza utazunk a családokhoz. Kb hetente 1szer és rá gyűjtők ebből a cigarettábol kb 3 szálra (azaz heti 3szál cigi) hatalmas nagy probléma.? Tudom hogy aki nem dohányzik az amikor ilyet olvas felelötlen dögnek tart ,de gondolja azt is vegigzhogy nagyon könnyű a cigire fogni mindent ,de tengerek olyan példa van hogy a kismama hiper szuper egészséges életet él és mégis beteg a babája olyankor mire fogják szóval ezzel csak annyit akarok mondani hogy senki ne hurrogjon le inkább csak a saját tapasztalatokat vagy a hallot tapasztalokat szeretném olvasni a kérdésem allatt ! Koszonom. Egyébként ez a leggyengébb cigi amit én találtam dr ha valaki tud gyengèbbet az írja már le koszonom?2016. nov. 11. 13:04
11/23 anonim válasza:
Nem a nikotin meg a kátrány csak a veszélyes benne. Ezek mértékétől függetlenül formaldehid (igen, ebben tartósítják a hullákat) és több ezer egyéb, mérgező anyag van. Mondom ezt dohányosként.
Itt egy leírás, hogy milyen egyéb anyagok vannak még benne, a teljesség igénye nélkül.
12/23 anonim válasza:
Figyelj, ha téged nem érdekel a gyereked, azt csinálsz amit akarsz. Bár megvan a véleményem az ilyen jellemgyenge "anyákról".
13/23 anonim válasza:
Szia. Tényleg ennyire fontos az a rohadt cigi?????? Nem akarlak bántani.. De én is dohányoztam elég rendesen.. De ahogy pozitív lett a teszt nem gyújtottam rá.. 32 hetes vagyok és pozitív teszt óta nem cigizek... Nem is hiányzik.. Szóval ki lehet bírni... Ne legyél ennyire Önző hogy már csak azért is elszívod azt a k....va cigit...
14/23 anonim válasza:
Abban igazad van higy egészséges életet élő kismamának is szulethet beteg gyereke, de annak nem az az oka hogy Direkt mergezte a babajat, hanem valami genetikai ok vagy betegség. De hogy figsz tükörbe nézni ha kiderul hogy a cigi miatt lett beteg a babad? Miért kell kihivni a sorsot magad ellen?? Ne csináld..
15/23 anonim válasza:
Dohányos voltam a terhességem előtt, hétvégente nem is keveset. Aznap mikor pozitív lett a tesztet előtte vette egy doboz cigit hogy munka közbe jó lesz rá gyújtani. Közbe barátnőm egész nap unszolt hogy csináljak tesztet. Megcsináltam pozitív lett és már nem is gyujtottam rá. Ha szoptatok sem fogok dohányozni. Úgy érzem ennyit ki lehet bírni. Szóval ne érts félre nem bírálni szeretnélek, csak ez tényleg akaraterő kérdése. :)
16/23 anonim válasza:
4-es! Kihagytad a lepényleválást, ami sokszor halálos az anyára, és a babára nézve is! Sajnos volt az ismeretségi körben példa rá!
17/23 Bernadette20 válasza:
Eggyesek oltári nagy baromságokat beszélnek . Édesanyám napi egy dobozzal szívott el mig velem terhes volt . Semmi bajom . Várandós vagyok (40+3) dohányzom . Nem tudjátok de aki terhesség elöt doganyzik , és mikor kiderűl , hogy várandos csak ugy leteszi többet árt a magzatnak , a lemobdással járó stressz rá is kihat, s havkivánode de nem , na az okozhat igazából vetélést . Szóval havnem birod megállnib, nyugottan . Amugy azvilen kérdéseket , ne itt rakd fel . Mert normális választ nem fogsz kapni
18/23 anonim válasza:
Utolsó, gratulálok neked, büszke lehetsz magadra. Az én édesanyám dohányzott, 28 hetesen már III. fokban érett volt a lepénye, 31 hétre születtem, 1100gr.-al. Bizonyítottan a cigarettától. Aszthmás vagyok, szintén bizonyítottan attól, és a lepény helytelen oxigénellátásának hála, más problémáim is vannak. Neked szerencséd volt, de messze nem biztos hogy a gyerekednek is az lesz. Barátnőm is dohányzott terhesség alatt, szintén hamar ért a lepény, az ő babája is oxigén hiányos lett, nem tudni még mennyire súlyos.
19/23 anonim válasza:
Ismerősöm kisbabája is 30. hétre született, pedig fiatal anyuka volt. Csak nem bírta letenni a cigarettát és folyamatosan dohányzott. Persze attól hogy valaki cigizik majd lerakja még marad a szervezetében méreganyag. Én is hirtelen raktam le mégsem stresszeltem rá, hogy úristen most nem tudok dohányozni. Sok más dolgon inkább mint pl hogy egészséges legyen, meg maradjon, fejlődjön, pont nem a cigi érdekelt pedig előtte erősen doganyoztam, hétvégente iszogattunk is. A baráti köröm ezt ugyanúgy folytatta tovább az én jelenletemben is és mégsem azon kattogok hogy én miért nem ihatok meg egy pohár bort vagy gyujthatok rá...
20/23 anonim válasza:
Anyu sajnos dohányzott amikor terhes volt. Én asztmás vagyok, a húgom koraszülött lett. A sógornőm is...nem érte el a 2 gyereke a 2,5 kg-ot, a második fia sürgősségi császárral született. Lehet, hogy nem a cigitől, de én inkább nem kockáztatnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!