Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent az NST-s eredményen...

Mit jelent az NST-s eredményen a szám amit ráírnak?

Figyelt kérdés
Az elsőn 11:20 a másodikon 10:20-at írtak rá. Ez mit jelöl?
2016. nov. 10. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Az idot mikor csinaltak

Nst besorolas

Optimal

Suboptimal

Interventie

Terminal

2016. nov. 10. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:
De mind a kétszer reggel 8 körül voltam :D
2016. nov. 10. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Az csak az időpont,mikorra kell menned legközelebb! Akkor hamarosan már babázol,ha elkezdődött az nst. Könnyű,gyors szülést kívánok. :)
2016. nov. 10. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudjuk! :D Passz
2016. nov. 10. 09:26
 5/7 A kérdező kommentje:
De nem akkora kell mennem legközelebb! :D Na mind1, végül is mindig elmondják, hogy rendben van, csak érdekelt volna! Igen lassan itt a vége, de már tényleg csak vánszorognak a napok és még két hét hátra van! :o
2016. nov. 10. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
vagy tobb a terhesseg max 42 hetig tart inkab elvezd a veget aludj tv stb mertr kesobb kakilni nem lesz idod a gyerektol
2016. nov. 10. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Igyekszem is sokat pihenni, de egyszerűen úgy érzem állandóan izgatott vagyok és így nem is tudom élvezni a semmittevést! Pedig tuti visszafogom sírni ezeket a napokat! :O :D
2016. nov. 10. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!