Mi a véleményetek a málnalevél teáról?
úgy tudom csak utolsó héten szabad inni és puhítja a méhszájat ezzel segítve a szülést
mindenesetre én pl vajúdás alatt vizet ittam, mert nem főztem le teát..szóval olyan hű de fontosnak nem tartom, de bizti jót tett volna, de úgy is elhagytam a magnézium szedését.
Nekem is javasolták a vége felé, de székrekedésem lett tőle, pedig egész terhesség alatt nem olt ilyen gondom.
Nem is ittam tovább. Max pár bögrével a 35-36 hét körül aztán abba is hagytam. 40-re szültem, kórházba érkezéstől számítva 5 óra alatt, szóval nem hiszem, hogy olyan sokat segít. Ez inkább alkati kérdés.
Ami viszont kicsit segíthet, az a folyamatos testmozgás, séta (egészséges terhességben). Ez javítja az állóképességet, segíti a baba helyezkedését és a végén puhítja a méhszájat a rá nehezedő nyomást miatt. Én szülésig minden este 1 órát sétáltam vagy ellipszis trénereztem. Ez kínéli az ízületeket. Az úszás is jó, de ott nem nehezedik a méhszájra a baba, így a tágulást kevésbé segíti. Vajúdás alatt is célszerű sétálgatni függőlegesben lenni.
Én ittam a 36. héttől kb napi masfel litert. A szulesemet a 42. heten indítani kellett, végül nyolc óra vajúdás utan megcsaszaroztak. Elvileg nem tagultam...
De nem akarom rontani a malnalevel tea imázsát, lehet csak nalam nem mukodott. Illetve azt sem tudom, ha nem iszom mi lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!