Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szokatlanul gyors magzatmozgás?

Szokatlanul gyors magzatmozgás?

Figyelt kérdés
Más is tapasztalt ilyet?Nem lett baj?

2016. nov. 8. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Én babámnak is voltak szokatlanul aktívabb napjai, és úgy mozgott hogy az oldalamat majdnem kirúgta, de így a 36.hét felé már inkább csak kinyomja magát, rugdosni annyira már nem tud.

Ne aggódj, baj akkor van ha nem érzed mozogni! Az hogy gyorsan, vagy sokat mozog nem szokott bajt jelenteni.

Hanyadik hétben vagy? Bizonyára még van bőven helye mocorogni. :)

2016. nov. 8. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia,ma töltöttem be a 27.hetet :)
2016. nov. 8. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell megijedni, de a túl gyors mozgás is jelenthet gondot. Nekem emiatt kellett megismételni az nst-ket, mert "hiperreaktív" lett, ami utalhat arra, hogy nem érzi jól magát bent, azért "rángatózik".
2016. nov. 8. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
2. válaszoló,hogy érted azt hogy hiperaktív lett? Nagyokat rúgott és gyorsan? Vagy mégis mi dönti el,hogy normális tempóban mozog - e vagy túl gyorsan? Köszönöm
2016. nov. 8. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Hat ha ez baj lenne akkor én folyton kórházban lennék Sztem. Nagyon aktív a babám és rengeteget és gyorsan is mozog. Sokszor azt éreztem h fut odabent... a doki szerint álmodik vagy egyszerűen gyakorlatozik csak. Addig nincs gond míg 3-4 hetente megnézzük és rendben van. Azon csodálkozom h nem csavarodott rá a koldok zsinór... de hála égnek minden rendben van odabent😊

Üdv

35hkm

2016. nov. 8. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez mekkora baromság hogy nst-t kellett ismételni merr sokat mozgott. Pont aza lényeg nst hogy sokat mozogjon, azt nézik hogy miképp reagál a szíve. Nem lehet semmi baj abból ha sokat mozog.
2016. nov. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!