Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet terhességnek a jele?

Ez lehet terhességnek a jele?

Figyelt kérdés
Sziasztok,a párommal a várt menstruációm elötti napon szeretkeztünk, de azóta már eltelt 12 nap és még nem jött meg. Óvszerrel védekeztünk, most még is késik, pedig nekem mindig pontos a menzeszem. Tegnap óta enyhe barnás folyásom van. Ez lehet esetleg terhesség? ( tesztet még nem mertem csinálni ,eddig abban reménykedtem megjön, de még semmi :( )
2016. nov. 7. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:

És elszakadt, kilyukadt vagy lecsúszott az óvszer?

Ha nem történt baleset akkor felesleges stresszelned, mert majd pont amiatt fog továbbra is késni.

Barnás folyás jelezheti, hogy hamarosan megjön, vagy valami más hormonális problémát. De ha tényleg nem történt baj, csinálj tesztet, maximum negatív lesz és megnyugszol.

2016. nov. 7. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Ki nem szakadt. Azt meg hogy volt e rajta akár egy kis lyuk is sajnos nem tudom. Csak megijedtem mert egy jó ideje menstruálok már de ennyit még sose késett.
2016. nov. 7. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet.
2016. nov. 8. 08:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Csináltam ma egy tesztet negatív lett :)
2016. nov. 8. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!