10 hetes + 2 napos terhességnél a székrekedés miatt muszály volt erőlködnöm. Elmehet a baba?
Hát azért nem hiszem hogy egy nagy wc-zés miatti erölködéstől beinduljon a vetélés,ha így lenne az nem ettől lenne.
Nekem is volt székrekedésem több gyógymód is van rá ami használt nekem is:reggel egy meleg tejeskávé,Espumisan gyöngy 2 szemet bevenni,és van a Tamarin lekvár ami kimondottan terheseknek való elég rossz íze van de hatásos.
10 héten érzed a magzatmozgást?
Én harmadik babámat várom és a 14 héttől éreztem.
18 hetes km.
Biztosan nem lesz gond, de azért az erőlködéssel vigyázz nagyon.Egy ismerősöm ,mint utólag kiderült, kétszer azért vérzett, mert erőlködött:-(
Sokszor nekem is gondjaim vannak, reggelente szilvalekvárt eszem,de ha nagyon nem megy, akkor glicerines kúpot használok, attól nem kell erőlködni!
Ne nyugtalankodj, nem lesz semmi baj!
Boldog babavárást!:-)26 hetes km
Sziasztok! Köszi a válaszokat!
Nem én érzem a magzatmozgást az UH-on látta az orvos. Az a baj, hogy ez már az 5. terhességem és a többi nem sikerült idáig, hogy látható és szívverése is van , múlhéten meg láttam picit mocorogni, még sosem jutottunk el. Ezért félek mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!