Fáj a torkom, a mézes teát ajánlották rá. Viszont cukordiétán vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 22:56
1/5 anonim válasza:
Multivitamin pezsgőtabletta. 300 FT 20 db, 1 db tartalmazza a felnőttek számára ajánlott beviteli mennyiség 100%-át. Naponta megiszol egy felet akkor meglehetősen erődíted az immunrendszered.
Ha már egyszer fáj a torkod akkor vehetsz torokfertőtlenítőket. Pld Streptofort, azt hiszem így írják. Marha finom, két levél 800 forint körül van, egy levél talán olyan 10 db.
2/5 anonim válasza:
Mézes Glykosept. Egy kis kávéskanál mézre 8-10 csepp. Felkenni oda, ahol fáj, és lehetőleg nem azonnal lenyelni.
Leszedi még a rozsdát is.
Néhány órát nem szabad enni-inni-fogat mosni utána.
3/5 anonim válasza:
sima kakukkfű tea vagy kamilla tea is használ + citrom, igazi citromból,ha bírod az ízüket - terhesen nem a legjobb gyógyszereket szedni. C-vitamint ehetsz mellé,attól nem lesz baja a babódnak.
4/5 anonim válasza:
Sima kamilla tea. :) Hidd el, jót fog tenni, én is így kúráltam ki magam. :) És fekvés- fekvés.
23 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
szerintem nemárt meg pár rohár mázes tea. mégha diétába vagy akkor sem. és én gözölni szoktam és gurgulázni és rendbejövök. és hány hetes vagy hogy gyogyszert nemirtak fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!