Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj a torkom, a mézes teát...

Fáj a torkom, a mézes teát ajánlották rá. Viszont cukordiétán vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Multivitamin pezsgőtabletta. 300 FT 20 db, 1 db tartalmazza a felnőttek számára ajánlott beviteli mennyiség 100%-át. Naponta megiszol egy felet akkor meglehetősen erődíted az immunrendszered.

Ha már egyszer fáj a torkod akkor vehetsz torokfertőtlenítőket. Pld Streptofort, azt hiszem így írják. Marha finom, két levél 800 forint körül van, egy levél talán olyan 10 db.

2008. okt. 4. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mézes Glykosept. Egy kis kávéskanál mézre 8-10 csepp. Felkenni oda, ahol fáj, és lehetőleg nem azonnal lenyelni.

Leszedi még a rozsdát is.

Néhány órát nem szabad enni-inni-fogat mosni utána.

2008. okt. 4. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
sima kakukkfű tea vagy kamilla tea is használ + citrom, igazi citromból,ha bírod az ízüket - terhesen nem a legjobb gyógyszereket szedni. C-vitamint ehetsz mellé,attól nem lesz baja a babódnak.
2008. okt. 4. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sima kamilla tea. :) Hidd el, jót fog tenni, én is így kúráltam ki magam. :) És fekvés- fekvés.

23 hetes kismama

2008. okt. 5. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
szerintem nemárt meg pár rohár mázes tea. mégha diétába vagy akkor sem. és én gözölni szoktam és gurgulázni és rendbejövök. és hány hetes vagy hogy gyogyszert nemirtak fel?
2008. okt. 5. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!