Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Késik a menstruációm. Miért...

Késik a menstruációm. Miért lehet?

Figyelt kérdés

Egy hete késik a menstruációm, de megvan minden előjele annak, hogy megjöjjön. Feszül a mellem, elég erősen pattanásos vagyk, és érzem a hasamon is, hogy szúr. Az elöző két hónapban pontos időben megjött, elötte voltam együtt egy fiúval és biztonságosan védekeztünk. Soha nem szokott késni ezért kicsit félek, hogy miért van ez. Csináljak tesztet, vagy csak túl idegeskedem az egészet?

20/L

2016. nov. 5. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Csinálj egy tesztet az a biztos!

Nekem késett tavasszal 9 napot, múlt hónapban 7 napot... nekem már van egy kisfiam és védekezünk, mert nem akarunk még tesót én is megíjedtem, de nagyon sok oka lehet a mensi késésének, pl a stressz is.

2016. nov. 5. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
tesztelj a biztonsag kedveert
2016. nov. 5. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
300 Ft egy teszt és semeddig nem tart megcsinálni... azzal indítottam volna, amikor késett.
2016. nov. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!