Lehetne egy kellemetlen kérdésem?
Nekem kellemetlen amúgy viszont érdekel más is vol/van igy?
Szóval terhes vagyok, ezzel még magában nincs is semm baj de minden szeretkezés és néha néha oralis kielégités után hányok.
Volt még valaki igy?
Nem undorodom a férjemtől. Még szexelünk nincs semmi baj de utána rohanok a wcre mert rosszul vagyok.
Ez már az első terhességemnél is igy volt és pont is igy van.
Szóval volt valakinek még igy?
Én konkrétan megcsókolni sem tudtam a férjem.
Orál szóba sem jött.
Kézzel tudok örömöt szerezni neki legtöbbször csak.
Az első terhesség alatt ez még meglepő volt, a többit már úgy vállaltuk be, hogy tudtuk, ez is "hozzá tartozik".
Meglepő módon a negyedikkel már a 14. héten elmúlt a non-stop hányinger. Cserébe nagyon sok más probléma volt/van.
Ezeket számba véve vágtunk bele sok mérlegelés után a negyedik gyereknek, mert tudtuk, hogy nem lesz egyszerű.
Nekem már csak pár hetem van hátra. Az idő lassan is, de telik.
Kitartást!
Én sem tudtam csókolózni se, sőt, minden ismerősöm megkértem, hogy a pusziszkodást is hanyagoljuk... Csak most a harmadiknál voltam így..
Az elsőnél én minden szex után zokogtam, de szó szerint. Volt hogy egy órán keresztül... Érdekes dolgok ezek...
Egyébként én is nagyon nehezen viselem a terhességet, a közepén van egy jó időszak de az eleje vége az katasztrófa...
En az oralnal oklendeztem, de a fogmosasnal is.
A szex ugyanez, szerintem ahogy felkavarodik a gyomrod. Mi probaltunk tobb poziturat, volt ami bevalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!