Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, vagy csak...

Terhes vagyok, vagy csak túlképzelem?

Figyelt kérdés

Korábban volt egy ilyen kérdésem:

Szerintetek terhes vagyok?

Október 14.-én múlt el a menzeszem. Október 15.-én lefeküdtünk párommal, és most pénteken (okt. 21) is. Tegnap fellépésem volt (társastáncolok, tehát elég sokat ugráltam). Fellépés után mikor elmentem mosdóba, véres volt a bugyim, és ma reggelig véreztem is, közbe néha enyhén görcsölt a hasam. Védekeztünk mind a két alkalommal.

Azóta feszül a mellem és fáj, habár menstruáció előtt általában szokott, de nem mindig. Esténként van, hogy 10 percenként rohanok pisilni, és nap közben is rengeteget járok mosdóba. Illetve fehér folyásom van.

Szerintetek terhes vagyok, vagy csak túlgondolom?

2016. nov. 3. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Teszt?
2016. nov. 3. 20:27
 2/3 A kérdező kommentje:
még nem csináltam, mert a napokba kellene megjönnie
2016. nov. 3. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hisz azt írod, mindkét alkalommal védekeztetek. De csinálj egy tesztet az a legbiztosabb.
2016. nov. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!