30 hetesen az 1550gm kisbabám közepesnek számít? Vagy az elég szép súly. Mert mondtak ezt is meg azt is!
Nem lesz 4 kilós a végére. És? Örülj neki. :)
Nekem 30 hetesen és 5 naposan mértek 1900 grammot, és nekem is azt mondták, hogy +/- 10%. És hozzátették, hogy nagy baba lesz. Szóval szerintem a tied 30 hetesen átlagos. De eltérő ütemben híznak, úgyhogy a 36. heti becslésből majd következtethetsz, előbb nem sok értelme van.
35 hetes km
Igen, közepes súlyúnak számít. Azért merem így rámondani, mert nekem a 30 hetesen 1385 grammot mértek. A szonográfus szerint ez pici. Az orvosom szerint nem lesz 4-5 kilós baba, hanem csak 3 kiló körüli. De az orvosom azt mondta nekem, hogy ez nem kórosan alacsony, csak kisebb mint az átlag. Én kicsit el is vagyok emiatt keseredve, mert 30 hetesen az 1500 gramm számít középértéknek, az enyém alacsonyabb :(
Nekem a következő UH sajnos csak a 38.héten lesz, de próbálok beszélni majd a dokival hogy adjon egy külön UH-ra beutalót a biztonság kedvéért, mert sok az a 8 hét UH nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!