1 hete nem erősödik a tesztem. Volt már valakinek hasonló? Mindkétszer ugyanazt a tesztet csináltam, csak 1 hét elteltével.
Nem kell állandóan tesztelgetni. Egyszer megcsináltad, pozitív lett, gratulálok! Fölösleges az erősebb tesztre hajtani, nem mindenkinek erősödik.
Majd ha eltelt 2-3 hét hogy kimaradt a menzeszed, elmész orvoshoz.
Nem is kell, hogy erősödjön.
Én 1x csináltam, halványan, de pozitív volt, utána már kértem is időpontot a nőgyógyászhoz, és ott volt a pici.
A tesztek csak minőségi HCG-t mutatnak ki, nem mennyiségit.
Van vagy nincs, ez a kérdés.
Hiába ugyanaz a fajta teszt, lehet hogy az érzékenysége nem pont ugyanolyan, de nem is kell.
Jelentkezz be orvoshoz. Bajt most csak az jelenthet, ha vérezni kezdenél, de remélhetőleg ez nem következik be, és minden rendben van.
Attól függ. Azért az a válasz nem áll helyt, hogy nem kell erősödnie... A hcg 48-72 óránként duplázódik. Tehát, ha van mondjuk 20 mmol hcg, akkor épp, hogy halvány pozitív a teszt, de 3 nap múlva tuti, hogy jóval erősebb lesz a második csík.
Mennyire erős a teszted? Ha nem alig látható halvány + mindkettő, akkor azért az jó. Nekem volt olyan, hogy halvány pozi tesztjeim voltak, amik nem erősödtek, aztán megjött 10 nap késés után. Kémiai terhesség volt. Jelentkezz be a dokihoz. Remélem minden rendben veletek.
Akkor "erősödhet", ha pl. valaki túl korán tesztel, amikor még a vérzés ideje sem jött el, és piszok halvány, pár nap múlva erősebb lehet. De egy idő után hiábavan mégtöbb hcg, nem lesz "még sötétebb".
Ha van hcg, akkor 2 csík van, mindegy milyen erős, akkor fennáll a terhesség.
Nekem 4 terhességem volt (van), a legutóbbinál kifejezezten halvány volt a második csík, pedig a nem várt reggelen teszteltem, és a bab egy héttel korábban fogant.
Mégsem tesztelgettem tovább, minek?
Az ember nem lesz "terhesebb" az erősebb csíktól, és hogy negmarad- e a korai terhesség, arra akkor sincs garancia, ha "jó erős csíkod volt"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!