Napok ota majd leszakad a derekam és keményedik a pocakom. Ez miért lehet hamarabb fog jönni a baba?
Szia!
Ez nem 100%-ig biztos, hogy előbb jön a baba, de érdemes orvoshoz fordulni, mert a 37. hétig még koraszülésnek számít. A 34 hetes baba még fejletlen a kinti élethez. Inkább menj orvoshoz, aki lehet hogy beutal a kórházba.
A második szülésemnél én is így voltam csak a 31. héten és visszatartó infúzióval és gyógyszerekkel tartották benn a babát, így a 39. héten született meg egészségesen.
Sok boldogságot a babához, és ne legyen semmi gond.
üdv. Csilla
Szia!
Nekem sem volt orvosom, de szerintem attól még kellett volna mondania valamit. A méhszájad állapotát nem említette?
Én inkább azért elmennék a nőgyógyászatra és mégegyszer elmondanám a problémám egy orvosnak, mert meg ne szülj előbb.
üdv. Csilla
Szia!
Amikor mondtad a dokinak, hogy keményedik a pocak, meg fáj a derekad akkor nem vizsgált meg? Nekem 29 hetesen fél ujjnyi volt és 31 hetesen már visszatartáson voltam, pedig nem nyílt tovább a méhszáj.
Pedig ezek a tünetek utalhatnak a hamarosan meginduló szülésre.
üdv. Csilla
Hát, ha már 1 ujjnyira nyitva vagy, akkor előfordulhat.
Próbálj meg többet pihenni, feküdni.
23 hetes kismama
Ez a téma engem is nagyon érdekel.Elejétől fogva fájt a hasam alja ,mondtam a dokinak,azt mondta pihenjek.Ha pihenek fájnak a forgóim,azt mondta még a doki,hogy egy kicsit nyitott a méhszájam.Ülni nem birok,állni nem birok ,feküdni nem birok.(kis tulzással)
29 hetes vagyok.Remélem nem lessz semmi bajod neked sem.Ha tudsz pihenj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!